Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Známé zahraniční jméno! Vašek Mikulášek avizuje hodně velkou Clash výzvu

Známé zahraniční jméno! Vašek Mikulášek avizuje hodně velkou Clash výzvu

Součástí posledního turnaje organizace Clash of the Stars byl i souboj Mikulášek vs Sandro, který proběhl podle speciálních pravidel. Každé kolo se totiž měnil styl, podle kterého se zápasilo – box, postoj, MMA. Do třetího kola však ani borci nedošli, protože Vašek ve druhém kole doručil dva takedowny, které byly v ten moment zakázané, a byl tedy znovu diskvalifikován. Tím však jeho Clash kariéra ani zdaleka nekončí a naopak ho nejspíš čeká hodně velká výzva.


To by mu nepřál ani hater! Mikulášek odhalil děsivé zdravotní problémy

Už před posledním soubojem Mikulášek naznačoval, že by se v rámci Clash of the Stars mohl utkat s jedním hodně známým zahraničním jménem a nyní to znovu zopakoval. Sdílel totiž záznam KSW souboje Gamrot vs Parke 3 s popiskem, „Já jen, že tohle je asi můj budoucí soupeř.“ 

Příspěvek navíc sdílel i profil organizace, takže se zdá, že Clash opravdu pracuje na souboji Mikulášek vs Parke, který by byl jistě hodně zajímavý. Otázkou však je, jak by potěšil fanoušky bizaru, protože by šlo o duel dvou profesionálních bojovníků, který by se spíše hodil na nějaký profesionální turnaj.

Parke je však zápasy v bizarních organizacích v poslední době proslulý, takže by se souboji jistě nebránil. Uvidíme tedy, zda se soupeř opravdu potvrdí.




Clash už brzy doručí další turnaj

„Clash of the Stars se vrací do Sportovní haly Fortuna v Praze – Holešovicích! Už 7. 9. 2024 se můžete těšit na pokračování té největší a nejdivočejší show v České republice!

Zatím jediným oficiálně oznámeným zápasem je první titulové bitva žen mezi hankou Gelnarovou a Angie Mangombe! Zápasovou kartu si budeme odtajňovat postupně, celou ji pak oznámíme na úvodní tiskové konferenci již brzy. Některé bojovníky, které na galavečeru CLASH 9 budete moci sledovat, byste jistě uhodli, zatím je však necháme pod pokličkou. Jedno Vám ale můžeme slíbit už teď – čeká nás opravdu SKANDÁL!

Kromě napínavých zápasů bude diváky v hale čekat světová produkce s vyšperkovanou světelnou a hudební show, kterou je CLASH proslulý. Atmosféru jako na našem galavečeru nezažiješ nikde jinde!

Těšíme se na Vás už 7. 9. 2024 v Praze ze sportovní hale Fortuna!“ láká organizace na serveru TicketPortal.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *