Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Hvězdný Paddy Pimblett hrozí možným odchodem z organizace UFC?

Hvězdný Paddy Pimblett hrozí možným odchodem z organizace UFC?

Pimblett

Na konci měsíce nás čeká další UFC číslovaná akce, skrze kterou se liga mistrů vrací do Evropy. V Manchesteru nabídne kartu, které vévodí dva titulové souboje a celá řada známých jmen, mezi kterými je samozřejmě i Paddy Pimblett, který však nastupuje do svého posledního zápasu aktuální smlouvy a zatím prý není jisté, že podepíše další.


To by mu nepřál ani hater! Mikulášek odhalil děsivé zdravotní problémy

„Primárně bych samozřejmě nechtěl jít do jiné organizace. UFC je špičková organizace. Je to hlavní místo našeho sportu. Když lidem řeknete, že děláte MMA, tak se vás často ptají, co to vlastně je. Pak stačí říct jen UFC a už mají nějakou představu. Mnozí neznají MMA, ale UFC ano. Člověk však nikdy neví. Někteří z těch hloupých YouTuberů, kteří boxují, by mi nakonec mohli nabídnout miliony, abych skončil v zápase s jedním z nich. Takže uvidíme, co se stane. Jsem otevřený všemu.

Je však jasné, že pokud budu letos znovu zápasit, budu chtít bojovat s někým, kdo mě dostane do žebříčku. Chci bojovat s někým vysoko nade mnou. S Moicanem jsme se na sociálních sítích trochu přetahovali. Rád bych se s Moicanem utkal. Myslím si, že by bylo naprosto zábavné s ním natočit jednu sezónu ‚The Ultimate Fighter‘. Myslím, že by to byla jedna z nejlepších sezón, které kdy udělali. Uvidíme, co se stane. Tohle je můj poslední zápas ve smlouvě, takže se po něm vrátíme k jednání o změně smlouvy. Takže uvidíme, co se stane,“ přiznal Pimblett pro MMA Junkie, že chce v UFC zůstat, ale že je zároveň otevřený i dalším možnostem.




UFC 304: Startovka

 Leon Edwards  vs. Belal Muhammad 2
Tom Aspinall  vs. Curtis Blaydes 2
Bobby Green vs. Paddy Pimblett
Muhammad Mokaev vs. Manel Kape
Arnold Allen vs. Giga Chikadze
Nathaniel Wood vs. Daniel Pineda
Molly McCann vs. Bruna Brasil
Caolán Loughran vs. Ramon Taveras
Mick Parkin vs. Łukasz Brzeski
Oban Elliott vs. Preston Parsons
Sam Patterson vs. Kiefer Crosbie
Shauna Bannon vs. Ravena Oliveira
Modestas Bukauskas vs. Marcin Prachnio




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *