Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Pořádná štípaná! Organizace RFA potvrzuje další hodně atraktivní titulovou bitvu

Pořádná štípaná! Organizace RFA potvrzuje další hodně atraktivní titulovou bitvu

Organizace Real Fight Arena chystá další společný galavečer s tuzemskou organizací I Am Fighter, který se uskuteční 21.9. v pražském O2 Universum. Leo Brichta zde o titul lehké váhy vyzve Arbiho Mezhidova a nyní RFA potvrdila další souboj o pás šampiona.


David Dvořák po konci v UFC prozrazuje, o jakých organizacích uvažuje

Už je to nějaký čas, co byl oznámen titulový zápas o titul šampiona lehké váhy. V něm se představí současný držitel titulu Arbi Mezhidov, který v Praze nastoupí ke své premiérové obhajobě proti Leo Brichtovi. Turnaj s názvem RFA x IAF: Special Title Night 2 byl dnes uveden do prodeje, vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketportal a Ticketmaster.

Nyní se přidává další titulová bitva! Talentovaný Patrik záděra vyzve šampiona Dominika Bereczkiho, což znamená, že Záděra přechází do vyšší váhové kategorie. Zástupce pražského Spejbl Gymu má za sebou cenné vítězství nad ruským zápasníkem Rodionem Sheremetem a Polákem Dariuszem Pieniakowskim. 

„Patrik Záděra v titulovém boji proti úřadujícímu šampionovi Dominikovi Bereczkimu už 21.09 v Pražské O2 Areně! Patrik Záděra přechází do vyšší váhové kategorie do 75kg, kde se pokusí vzít titul na své domácí půdě úřadujícímu šampionovi z Maďarska Dominikovi Bereczkimu. Ten v Budapešti získal titul v těžkém fightu proti Teovi Mikelicovi. Patrik Záděra podpořený zahraničními vítězstvími se pokusí o své pověstné KO a udělá vše proto, aby získal pás šampiona v Pražské aréně O2 universum!“ informovala dnes na svých sociálních sítích organizace RFA. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *