Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » UFC Fight Night Namajunas vs Cortez – Analýza, Tipy a Sázky

UFC Fight Night Namajunas vs Cortez – Analýza, Tipy a Sázky

Je tu další turnaj UFC a s ním i sázkařské okénko. Ve spolupráci se sázkovou společností Tipsport vám přinášíme analýzu a tipy na sázky na turnaj UFC Fight Night, kde v hlavním zápase uvidíme Rose Namajunas a Tracy Cortez. Na galavečeru se také představí Gabriel Bonfim, Drew Dober, Jean Silva nebo Muslim Salikhov. Turnaj můžete sledovat od 01:00 zdarma na TV Tipsport.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 500 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.

Vedení asi nebude nadšené! Přední OKTAGON bojovník mluví o mega Clash souboji?

Gabriel Bonfim vs Ange Loosa – Bonfim zvítězí na submisi 2,26

Gabriel Bonfim je zde velkým favoritem a je jasné proč. Bonfim byl naposledy překvapen výbušností Nicolase Dalbyho, který ho nachytal tvrdým kolenem do obličeje, ale do té doby vypadal jako velký talent. Dalby je možná jedním z nejpodceňovanějších zápasníků  v tomto sportu, takže Bonfima nejde úplně neodsuzovat. Před touto prohrou měl ve své kariéře v UFC na kontě dvě vítězství a obě před limitem na submisi. Ange Loosa zatím v UFC úplně neohromil. ,

Loosa je velký postojář, ale v UFC zatím nikoho nedokázal ukončit Jediná ukončení na jeho kontě pocházejí ze švýcarské regionální scény. Nevěřím, že jeho údery zde budou na Bonfima platit. Loosa má dobrou obranu proti takedownům (90 %), ale ve své kariéře se ještě nesetkal s někým, kdo má zem na úrovni Brazlice. Myslím, že Bonfim bude schopný ho dostat na zem, kde si prosadí svůj gameplan a Loosu ukončí. 

Julian Erosa vs Christian Rodriguez – Rodriguez zvítězí na body 2,61

Rodriguez je na dobré cestě mezi nejlepší zápasníky, když loni porazil Raula Rosase Jr. a vzápětí následovaly výhry nad Cameronem Saaimanem a Isaacem Dulgarianem. Tato série by vypadala fantasticky, kdyby v zápasech s Rosasem a Saaimanem neměl problémy s váhu. Toto je jeho druhý zápas v pérové váze, takže neočekávám, že by měl na váze nějaké problémy.

Rodriguez pravděpodobně neohrozí Erosovu bradu. Pouze tři z jeho jedenácti vítězství přišly po KO/TKO. Rodriguez možná nemá velkou sílu, ale je vyrovnaný a má velké zápasnické IQ. Má také dobrou defenzivu. Měl by být schopen Erosu často trefovat a vyhnout se některému z Erosových pokusů o takedown, kterými si často pomáhá. Rodriguez má dobrou obranu proti takedownům (66%), takže pro Erosu bude těžké prosadit si svojí strategii. 

TIPY UFC:

 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *