Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vedení asi nebude nadšené! Přední OKTAGON bojovník mluví o mega Clash souboji?

Vedení asi nebude nadšené! Přední OKTAGON bojovník mluví o mega Clash souboji?

OKTAGON Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars se zaměřuje hlavně na bizarní tváře, ale už několikrát jsme měli možnost sledovat i profesionální bojovníky. V rámci bizarní stáje se totiž představili například Brichta, Fajk, Růžička a nebo naposledy Vašek Mikulášek, který překvapivě prohrál. Nyní se navíc mluví o možném angažmá Vaška Siváka, kterému se pohotově hlásí soupeř.


Krása! Jiří Procházka se od vedení organizace UFC dočkal velké pocty

„Kdo nabídne nejlepší podmínky, tam to bude. Nevidím důvod, proč se tu neukázat. Já rád ukazuji to, co umím,“ nechal se Vašek Sivák slyšet na ostravské akci Clash of the Stars 8, kde byl jako host. Nejvíce se mluví o tom, že by Clash mohl doručit dlouho skloňovaný duel Sivák vs Růžička, který je nad finanční možnosti organizace RFA. Oba borci totiž chtějí za zápas milion, což se však RFA moc nevyplatí.

Případně se však hlásí i další zájemce o duel. „Pojďme si dát odvetu v MMA, kterou chtějí všichni vidět,“ ozval se v komentářích Jonas Magard, který se se Sivákem utkal v rámci speciální boxerské OKTAGON akce, kde se o hlavní zápas postaral Vémola s Marpem.

Odveta by byla jistě zajímavá, ale je otázkou, zda by vedení vůbec Žraloka do Clash pustilo, protože má na bizar jasný názor.




OKTAGON vedení má na bizar jasný názor

Pro mě jsou to levné a rychlé body, které se lidé snaží získat za každou cenu. V životě jsem to neviděl, ale když proti sobě postavím tlustou a hubenou ženu… Tlustá pak zavalí tu hubenou a všichni se tomu smějeme, jaký je to super bizár. To jsou laciné body, má to hodně kliků a ty si říkáš, jak jsi úspěšný. Rychle sbíráš body, zobrazení a lajky.

Kvůli tomuhle jsi přišel na svět a tohle dáváš světu? Úplně, že takové hovno? Budeš mít děti a ty se budou dívat na takové s*ačky? Kam je to dostane?“ ptal se Pavol Neruda v rámci rozhovoru pro Refresher.




„Co si z toho ty děti vezmou, protože se na to taky dívají. Podíváš se pak na sebe do zrcadla, že jaký jsem super podnikatel? Za mě se ztratily takové ty hranice, co je v pořádku a najednou to může být tohle. Pro mě jsou to rychlé body. Dám vám příklad, můžete jít do práce a nebo můžete vykrást banku.

Jsou to rychlá, levná řešení, hledání zkratek, a to je pro mě tenhle bizár. Útočí přímo na ty naše dopaminové receptory na sociálních sítích a tam to funguje. Prostě si myslím, že je to shit a lidi by se na to neměli dívat, už jen proto, že je to v naší společnosti špatně,“




Zdá se však, že obliba podobných organizací v poslední době spíše roste, o čemž svědčí i to, že do nich čím dál častěji míří i profesionální zápasníci, což je trend, který můžeme vidět i v Polsku. Tam bizarnách stájí existuje celá řada a často nabízí zápasy profesionálních borců. V Clash je například nyní Vašek Mikulášek, ale v minulosti si dali zápas i Brichta nebo Růžička. Uvidíme tedy, kam tento trend bude směřovat a jak se vše vyvine.




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Paradeiser vs Torres

Bogdanović vs Keita

Buchinger vs Rajewski

Szabová vs Álvarez

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Magard vs Hill

Ďatelinka vs Raška

Smolková vs Dukić




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *