Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Další pěkná výzva?! Uniklo kdy a hlavně s kým bude bojovat Lajoš Klein?

Další pěkná výzva?! Uniklo kdy a hlavně s kým bude bojovat Lajoš Klein?

Klein

Lajoš Klein to měl jednu chvíli v UFC hodně nahnuté a hrozil mu konec, ale jeden klíčový souboj všechno změnil. Aktuálně má slovenský borec na kontě 5 výher v řadě s tím, že z posledních 6 zápasů ani jednou neprohrál, což už je parádní série. V posledním zápase navíc jasně porazil Moisese, který se v minulosti utkal i s aktuálním šampionem Makhachevem. Nyní jde navíc Klein znovu do boje a my už možná víme, s kým se utká.


A máte to! Šampion Jon Jones dává za pravdu Jiřímu Procházkovi

Lajoš do posledního souboje vstupoval ze 67. místa lehké váhy s tím, že jeho rekord bylo 62. místo v rámci lehké váhy. To už však nyní neplatí. Moises byl totiž relativně vysoko postavený, takže Klein výhrou získal hodně cenní body, které ho vystřelily kupředu. Aktuálně je tedy Lajoš na krásném 43. místě lehké váhy, což je jeho nový rekord.

„Zápasové info už brzy,“ avizuje nyní navíc Lajoš Klein na svém IG profilu, takže se zdá, že je na dohled další zápas, který si slovenský borec přál. Letos má Lajoš dokonalou bilanci 2-0 s tím, že z posledních 6 zápasů si odnesl 5 výher a jednu remízu. To už je hezká série bez prohry.




Kdy a hlavně s kým by mohl bojovat? Samozřejmě se nabízí evropská akce jako je UFC Paříž, na kterou dojde na konci září. Nahrává tomu i vyjádření Farese Ziama, který potvrdil, že na turnaji v Paříži bude a dal fanouškům hádat, s kým se utká. V možnostech jsou jména jako Frevola, Moises a nebo právě Klein. Je tedy možné, že bychom dostali duel Ziam vs Klein? To zatím nevíme, ale je to rozhodně nějaká možnost, když Ziam slovenského borce zmiňuje.

Fares to má zatím v UFC 5-2 s tím, že má aktuálně na kontě 3 výhry v řadě, takže by to vlastně dávalo smysl, ale uvidíme, co se následující dny dozvíme.

UFC Paříž: Startovka

: Renato Moicano vs. Benoît Saint Denis
William Gomis vs. Joanderson Brito
Germaine de Randamie vs. Nora Cornolle
Ailín Pérez vs. Dariya Zheleznyakova




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *