Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Až tak? Clash of the Stars naznačuje posilu v podobě elitního domácího borce

Až tak? Clash of the Stars naznačuje posilu v podobě elitního domácího borce

Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars se zaměřuje hlavně na bizar, ale čas od času angažuje i profesionální zápasníky. Příkladem jsou Brichta, Fajk, Růžička nebo v poslední době Vašek Mikulášek. Tím by však výčet profesionálních sportovců v bizarní stáji nemusel končit, protože vedení naznačuje hodně velkou posilu, která se bitvě evidentně nebrání.


A máte to! Šampion Jon Jones dává za pravdu Jiřímu Procházkovi

„Kdo nabídne nejlepší podmínky, tam to bude. Nevidím důvod, proč se tu neukázat. Já rád ukazuji to, co umím,“ nechal se Vašek Sivák slyšet na turnaji Clash of the Stars 8 v Ostravě, kde byl jako host a kde naznačil, že by se případnému angažmá rozhodně nebránil.

„V jakém zápase byste chtěli Vaška vidět, v jaké hale a hlavně s kým?“ naznačuje dále vedení, že je posila poměrně reálná. Dokonce se mluví o tom, že by se dlouho skloňovaný duel Sivák vs Růžička mohl odehrát právě v Clash of the Stars. Oba borci totiž jasně řekli, že za případný duel chtějí po milionu korun, což bylo nad RFA možnosti, ale Clash vedení by asi do kapsy sáhnout mohlo. Bizarní stáj by tak totiž přilákala další cílovou skupinu, což se vždy hodí, tak uvidíme, jak se to nakonec vyvine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)




Sivák má před sebou i titulovou obhajobu v RFA

„Václav SIVÁK (29-0) je suverénne najlepším česko-slovenským postojárom naprieč všetkými váhami. Potvrdzuje to každým ďalším zápasom a nič na tom nezmenili ani jeho výlety do Ruska či poľskej KSW. V rámci Real Fight Arena zdolal všetkých svojich súperov, pričom hneď troch v titulových súbojoch. Patrik Záděra, Ruslan Tokhtarov ani Adam Król ho nedokázali zosadiť z trónu a český BADBOY je presvedčený o tom, že sa to nestane ani v októbri.

Proti nemu však bude stáť svetový šampión organizácií WFL a Supernova pod pravidlami K1 a niekoľko násobný amatérsky majster sveta. László FARKAS profi score 26:5 a amaterske skore 72:3 bude pre Siváka skutočnou previerkou. Maďarský elitný bojonvík je na európskej postojárskej scéne veľké meno a prípadný Sivákov skalp by ho vystrelil až na samý vrchol.




Jedno je však isté! Bez ohľadu na to, ako bude súboj Sivák vs. Farkas vyzerať, žilinskí diváci dostanú presne to, čo očakávajú. Neuveriteľná rýchlosť, presnosť, technika a prestrelka, na ktorú sa bude spomínať ešte veľmi dlho. 19. októbra budú na RFA 18 lietať bomby!“ informuje organizace RFA o souboji Sivák vs Farkas. Uvidíme tedy, zda bude Sivák i nadále šampionem a nebo se dočkáme velkého střídání stráží.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *