Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to je pořádná výzva! Vašek Sivák už zná svého dalšího soupeře

Tak to je pořádná výzva! Vašek Sivák už zná svého dalšího soupeře

Sivák

V návaznosti na nedávnou KSW premiéru, která vyšla na jedničku, se spekulovalo, že by Vašek Sivák mohl zamířit do asijské organizace ONE FC, ale elitní postojář se nakonec rozhodl zůstat na domácí scéně. Domluvil se totiž s organizací RFA, kde ho v říjnu čeká další zápas, který po jasném duelu s Królem vypadá na zajímavou výzvu.


A máte to! Šampion Jon Jones dává za pravdu Jiřímu Procházkovi

„Václav SIVÁK (29-0) je suverénne najlepším česko-slovenským postojárom naprieč všetkými váhami. Potvrdzuje to každým ďalším zápasom a nič na tom nezmenili ani jeho výlety do Ruska či poľskej KSW. V rámci Real Fight Arena zdolal všetkých svojich súperov, pričom hneď troch v titulových súbojoch. Patrik Záděra, Ruslan Tokhtarov ani Adam Król ho nedokázali zosadiť z trónu a český BADBOY je presvedčený o tom, že sa to nestane ani v októbri.

Proti nemu však bude stáť svetový šampión organizácií WFL a Supernova pod pravidlami K1 a niekoľko násobný amatérsky majster sveta. László FARKAS profi score 26:5 a amaterske skore 72:3 bude pre Siváka skutočnou previerkou. Maďarský elitný bojonvík je na európskej postojárskej scéne veľké meno a prípadný Sivákov skalp by ho vystrelil až na samý vrchol.




Jedno je však isté! Bez ohľadu na to, ako bude súboj Sivák vs. Farkas vyzerať, žilinskí diváci dostanú presne to, čo očakávajú. Neuveriteľná rýchlosť, presnosť, technika a prestrelka, na ktorú sa bude spomínať ešte veľmi dlho. 19. októbra budú na RFA 18 lietať bomby!“ informuje organizace RFA o souboji Sivák vs Farkas. Uvidíme tedy, zda bude Sivák i nadále šampionem a nebo se dočkáme velkého střídání stráží.

Ideální by bylo, kdyby Sivák vyhrál a to samé se třeba v RFA podařilo i Růžičkovi. Byl by to totiž skvělý základ pro dlouho spekulovaný souboj, který by však mohl proběhnou i v jiné organizaci.




Sivák vs Růžička v Clash of the Stars?

„Nedopadlo to kvůli penězům, ale myslím si, že tenhle zápas by mohl proběhnout také v Clashi. Bavili jsme se o tom a myslím si, že by nejlepší možnost byla příští rok v O2 areně. Už se to pomalu blíží,“ prozradil Mawar pro Sport.cz.

RFA finanční nároky nechtělo splnit, ale bizarní organizace Clash of the Stars by mohla. Vlastně by to pro ní dávalo smysl, protože by tak ke své akci přitáhla i obrovské množství fanoušků bojových sportů. Dva miliony za výplaty jsou sice hodně, ale Clash má přeci jen trochu jiné možnosti a koncept, takže existuje naděje, že bitvu dvou předních domácích postojářů přeci jen uvidíme.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *