Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Lucie Pudilová odhaluje změny a hodnotí další nebezpečnou soupeřku

Lucie Pudilová odhaluje změny a hodnotí další nebezpečnou soupeřku

Pudilová

Příští víkend se znovu chystá do akce i Lucie Pudilová, která byla dlouho naší jedinou zástupkyní v UFC. I díky ní se liga mistrů poprvé podívala do Prahy, kde z toho však nakonec bohužel byla prohra. Ta přišla i v posledním zápase, ale Pudilová věří, že nyní uspěje. Pomoct by měly i změny, které v poslední době udělala.


Nadlidská síla? Jiří Procházka hodnotí, jak velkou sílu má Pereira v úderech

„Furt je něco nového. Začala jsem trénovat v Polsku, mám od té doby za sebou i nějaké zápasy v grapplingu. Byla jsem celkem dost aktivní, byť jsem v UFC nezápasila. Držela jsem si tempo, ale zhruba dva měsíce před zápasem jsem přestala objíždět různé soutěže a jen trénuji,“ rozpovídala se Pudilová pro Sport.cz.

„Když jsem poprvé prohrála, tak tam mě okradli, výsledek měl být naopak. Blízko to bylo i v posledním duelu, kde jsem to málem otočila, ale nakonec to nedopadlo. Dala jsem si proto chvíli čas, abych se z toho vzpamatovala. Snažím se všechno si užívat a nijak se nestresovat. Chci si to jít užít, ať už to bude, jak to bude. Bez žádného tlaku.“




V Las Vegas se Pudilová se zkušenou UFC veteránkou, která už v rámci ligy mistrů dokázala získat 10 výher. „Já už jsem na tohle zvyklá. Když jsem se na ni koukala, tak to není nic, co by se nedalo. Je to ale blbé v tom, že ona má sebevědomí nahoře a já jsem po dvou prohrách. Pokud to ale tak má být, tak to tak bude. Kdybych se s UFC nějak handrkovala, tak dotáhnou někoho jednoduššího, ale to já nepotřebuji. Nepotřebuji, aby mi hledali někoho s prohrami. Nabídky neodmítám. Věřím, že to vyjde.“

Lucie měla v rámci UFC často smůlu a výhry jí utekly jen o malý kousek, tak doufejme, že nyní to bude naopak a na její straně bude stát štěstí, které by si zasloužila.




UFC on ESPN 60: Lemos vs Jandiroba

 Amanda Lemos vs. Virna Jandiroba
Brad Tavares vs. Park Jun-yong
Steve Garcia vs. Choi Seung-woo
Kurt Holobaugh vs. Kaynan Kruschewsky
Choi Doo-ho vs. Bill Algeo
Cody Durden vs. Bruno Gustavo da Silva
Lee Jeong-yeong vs. Hyder Amil
Brian Kelleher vs. Cody Gibson
Miranda Maverick vs. Dione Barbosa
Loik Radzhabov vs. Trey Ogden
Luana Carolina vs. Lucie Pudilová
Mohammed Usman vs. Thomas Petersen




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *