Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » A máte to! Šampion Jon Jones dává za pravdu Jiřímu Procházkovi

A máte to! Šampion Jon Jones dává za pravdu Jiřímu Procházkovi

Jones Procházka

Před soubojem Pereira vs Procházka 2 se hlavně díky Jiřímu hodně řešilo, jak moc do souboje zasahují entity, které běžný člověk nevnímá a nevidí. Jiří totiž mluvil o tom, že si Poatan pomáhá nadpřirozenými silami, a vyzval ho, aby do souboje vstupoval bez této pomoci, což však šampion odmítl s tím, že zkrátka našel svou sílu, kterou rozhodně bude využívat. Mnozí BJP nevěřili a jeho slova zpochybňovali, ale například Jon Jones mu dal za pravdu.


VIDEO: Pláč a panický strach? Koluje další hodně bizarní video s gangsterem Veselým

„V poslední době se hodně mluví o duších, nadpřirozených silách a magii v MMA,“ napsal Jon Jones na svém X profilu. „Všechny tyto věci jsou velmi reálné. Cítil jsem všechny druhy podivných energií, když jsem vstupoval do těchto arén. Díval jsem se některým soupeřům do očí. Chci vám všem však sdělit, že Ježíš Kristus je král, je a vždycky bude neporazitelný. Každé koleno se skloní.“

Jones, který změřil síly s těmi nejlepšími na světě a dokázal je porážet, tedy potvrzuje, že v kleci také cítil něco, co se nedá běžnému člověku jen tak vysvětlit. Jiří se pak sice Pereirovi za svá slova po souboji omlouval, že je nemyslel nijak špatně, ale dá se předpokládat, že zrovna Pereira, který má indiánské kořeny, nějaké rituály využívat může. O tom, jak moc mu to pomáhá v soubojích, můžeme jen spekulovat, ale bylo by krátkozraké celou debatu shodit ze stolu jen kvůli tomu, že podobným věcem většina populace nerozumí nebo nechce rozumět.




Jones vyhlíží souboj s Pereirou, ale má podmínku

„Mám již naplánovaný zápas se Stipem Miocicem, což nehodlám měnit, ale přiznávám, že mě hype okolo Alexe Pereiry také chytl,“ přiznal Jon Jones, který by se měl vrátit do boje v listopadu, kdy UFC připravuje další velký turnaj v New Yorku.

„Až porazím Miocice, mohu Alexovi dát šanci, ale pouze za předpokladu, že nejprve porazí Aspinalla. V každém případě to pro mě bude velice snadný zápas. Uškrtím ho stejně rychle, jako jsem uškrtil Ciryla. Já jsem jediný skutečný král džungle.“

Jones je tedy souboji evidentně otevřený, ale v první řadě požaduje, aby Pereira porazil Aspinalla, případně Blaydese. Na blížícím se turnaji UFC 304, který se koná v Manchesteru, totiž dojde na odvetu Aspinall vs Blaydes 2, která rozhodne o tom, kdo bude prozatímním šampionem divize. Právě s tím by pak mohl Poatan změřit síly a vysloužit si tak titulovou šanci s Jonesem.

Vše je zatím jen spekulace, ale souboj Jones vs Pereira by byl samozřejmě obrovský, protože by oba borci měli šanci získat cenný skalp a vylepšit tak svůj už tak působivý odkaz.




Co nás čeká?

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Paradeiser vs Torres

Čepo vs Kartal

Bogdanović vs Keita

Buchinger vs Rajewski

Szabová vs Álvarez

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Magard vs Hill

Ďatelinka vs Raška

Smolková vs Dukić




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *