Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » VIDEO: Tolik? Vracející se Jones se chlubí neuvěřitelnou silou! Chválí i Norris

VIDEO: Tolik? Vracející se Jones se chlubí neuvěřitelnou silou! Chválí i Norris

Jones

Původně jsme se měli na konci minulého roku dočkat souboje Jones vs Miocic, ale první jmenovaný se bohužel zranil, takže ze souboje dvou titánů sešlo. Nově bychom se jej měli dočkat v listopadu v New Yorku, ale zatím to nebylo oficiálně potvrzeno. Je však evidentní, že o sílu se šampion bát nemusí.


Nepoučitelný Růžička zmiňuje, kdo může za jeho problémy, a posílá nečekanou výzvu

„Dnes jsme pracovali na horní části mého dřepu. Skončil jsem na 525 librách v sérii po třech. Je úžasné cítit, jak se mi vrací síla, a zároveň drtit kila. Mám 18 týdnů a tři dny na to, abych se zlepšil, a přesně to se chystám udělat. Pokrok se rovná štěstí, dnes se obětuj, zítra se usmívej. Najděte si svou osobní lásku k sebezdokonalování,“ pochlubil se Jones, jak dřepuje 525 liber, což je v přepočtu téměř 240 kg, takže pořádná porce. Na to, jak tenké má vlastně Jon nohy, se v nich skrývá sakra velká síla. Tou je však Jones obecně pověstný, o čemž mluvil i Jiří Procházka, když měl v minulosti s Jonesem možnost trénovat.

„Kamaráde, vypadáš hodně silný. Nemůžu se dočkat, až tě uvidíme v oktagonu,“ komentoval video i legendární Chuck Norris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bony (@jonnybones)




Jones vyhlíží souboj s Pereirou, ale má podmínku

„Mám již naplánovaný zápas se Stipem Miocicem, což nehodlám měnit, ale přiznávám, že mě hype okolo Alexe Pereiry také chytl,“ přiznal Jon Jones, který by se měl vrátit do boje v listopadu, kdy UFC připravuje další velký turnaj v New Yorku.

„Až porazím Miocice, mohu Alexovi dát šanci, ale pouze za předpokladu, že nejprve porazí Aspinalla. V každém případě to pro mě bude velice snadný zápas. Uškrtím ho stejně rychle, jako jsem uškrtil Ciryla. Já jsem jediný skutečný král džungle.“

Jones je tedy souboji evidentně otevřený, ale v první řadě požaduje, aby Pereira porazil Aspinalla. Vše je zatím jen spekulace, ale souboj Jones vs Pereira by byl samozřejmě obrovský, protože by oba borci měli šanci získat cenný skalp a vylepšit tak svůj už tak působivý odkaz. Jones však zároveň naznačuje, že by bitva s Miocicem mohla být jeho posledním soubojem, tak uvidíme, jak se vše vyvine.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *