Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Ulice a dobíjení? Tadeáš Růžička má ostrý vzkaz pro svého přemožitele

Ulice a dobíjení? Tadeáš Růžička má ostrý vzkaz pro svého přemožitele

Tadeáš Růžička nedávno překvapivě okusil hořkost porážky, když v rámci organizace Valhalla Fighting tvrdě padl se Škopem. „Tyson“ totiž vyrukoval s tlakem, na který Mawar nenašel odpověď. Pohotově se však domluvila odveta, na kterou dojde na další RedFace akci, kde asi bude sakra dusno, protože Mawar slibuje ulici a dobíjení.


Nejhorší přístup k zápasu? Hvězdný trenér po KO kritizuje Jiřího Procházku

Na nedávném turnaji Valhalla Fighting jsme se dočkali souboje v boxu v malých rukavicích mezi Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou a Josefem „Tysonem“ Škopem. Růžička se překvapivě do zápasu vůbec nedostal a v prvním kole inkasoval tři knockdowny, což znamenalo předčasný konec. Škop naopak předvedl velmi dominantní výkon. „Tohle jsem prostě nebyl já. Za měsíc si dáme odvetu a raději tam chcípnu, než aby to dopadlo takhle. Takhle to opravdu nenechám. Za měsíc mě uvidíte úplně jinak,“ avizoval Růžička, že dojde na odvetu, což se potvrdilo.




„Dobíjel mě na zemi. Až ho dobiju, moji kluci nalítají proti všem, co se postaví, takže buď připravený. Teď zažiješ ulici i celý tvůj tým. SGP navždy. Počítej s tím,“ poslal Růžička soupeři ostrý vzkaz, takže se dá očekávat, že skončením zápasu vše ani zdaleka skončit nemusí. Obzvlášť, když se odveta odehraje na hodně zvláštní akci.




Bizarní organizace RedFace se totiž spojila se stájí Tohle je box, takže na jedné kartě, která se uskuteční 3.8. v Ústí nad Labem, uvidíme hodně nesourodý mix jmen. Do akce jdou totiž právě Růžička, Cverna nebo Bytyqi, ale také Kunštár nebo Droběna, což je hodně zvláštní mix. Na akci bude navíc například Pejsar bojovat o titul, který bude moct získat i Kunštár v souboji s Mášou. Zkrátka dokonalý kočkopes, který nakonec nepotěší ani jeden tábor, protože příznivce bizaru nezajímá box a naopak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RED FACE (@redface.cz)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *