Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tým, divize a výjezdy? Jiří Procházka odhaluje, co se nyní po KO změní

Tým, divize a výjezdy? Jiří Procházka odhaluje, co se nyní po KO změní

Procházka

Jiří Procházka se v návaznosti na poslední tvrdou prohru s Pereirou nechal slyšet, že je třeba se posunout na vyšší úroveň, takže nyní nastanou změny. Spekulovalo se o změnách v týmu a nebo sestoupení do střední váhy. Jak to vidí BJP?


Nejhorší přístup k zápasu? Hvězdný trenér po KO kritizuje Jiřího Procházku

„Trenéry určitě měnit nebudu, ale musíme si pár věcí jasně říct,“ potvrdil Procházka pro Sport.cz, že na BJP týmu se nic měnit nebude. Základní trio Procházka x Karaivanov x Hovězák tedy zůstává, což je dobře, ale evidentně k nějakým změnám uvnitř uskupení dojde. 

BJP před odvetou zmiňoval, že by se rád případně podíval do střední váhy, což stále není vyloučené, „Kdyby přišla nabídka na střední váhu, tak bych to možná zvážil. Já jsem si ale zvolil, že získám titul v polotěžké váze, a pak půjdu do střední. Se svým tělem umím pracovat, umím s ním udělat zázraky. Neměl by to být problém.“




Jednou z hlavních „novinek“ pak budou výjezdy do zahraničí, které Jiří v posledních letech spíše upozadil, ale nyní budou znovu značnou součástí přípravy, „To je něco, co jsem si jasně řekl. Chci a potřebuji se potkávat s těmi nejlepšími, s dobrými hladovými zápasníky. Potřebuji je porážet a vítězit nad nimi. Především je ale potřeba zvítězit sám nad sebou.“

Uvidíme tedy, jak se bude další cesta vyvíjet. Je totiž jasné, že nyní přijde zápasová pauza, ale na konci roku by možná mohl přijít další boj. Třeba s aktuálně zraněným Hillem, který do BJP pravidelně pálí? To by byl asi ideální scénář.




Jiří Procházka se za prohru s Pereirou omluvil

„Celému českému národu bych se chtěl prostě za tohle omluvit. Omluvit se za nedodržení svých slov, která jsem před zápasem měl. Když se to před zápasem vyvinulo zdravotně, situačně… Prostě všechno nahoru dolů. Vždy je však na nás, jak se k tomu postavíme. Ty chyby a všechnu tu zodpovědnost za celý ten výkon a za to potupné KO, které jsem teď dostal, beru na svá záda. Už mě neuvidíte jinak, než s vítěznými rukami nad hlavou. Věřím, že i s pásem,“ omluvil se Jiří Procházka v rozhovoru pro TN.cz, což rozhodně nemusel, ale i přesto to udělal, což jen dokazuje, jak to má BJP nastavené, a jak moc mu na správní reprezentací Česka záleží.

Prohrát s Pereirou je nepříjemné, ale není to konec světa. Alex je totiž aktuálně jeden z nejlepších bojovníků na světě a jestli si z prohry někdo dokáže něco vzít, tak právě Jiří, který už mluví o změnách a posunu na další úroveň, na čemž nyní bude pracovat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michal Šimsa (@ring_michal)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *