Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Co to je? Růžička, Cverna, Záděra, Droběna nebo Kunštár na jednom turnaji?

Co to je? Růžička, Cverna, Záděra, Droběna nebo Kunštár na jednom turnaji?

Růžička

Fanoušci bojových sportů se často zlobí, že se v poslední době hodně oblíbené bizarní souboje zaměňují s profesionálním sportem, i když je samozřejmě jasné, že jde o oddělené a hodně odlišné disciplíny, které doposud měly své turnaje. Organizace RedFace však rozdíly stírá. V minulosti na svých kartách kromě bizaru nabídla i profesionální zápasy, což se nyní posune na novou úroveň. Na jedné startovce se totiž například sejde Tadeáš Růžička s těžkotonážní Droběnou.


Tak to je obrovská škoda! ČR bohužel ztrácí jednoho zástupce v UFC

Na nedávném turnaji Valhalla Fighting jsme se dočkali souboje v boxu v malých rukavicích mezi Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou a Josefem „Tysonem“ Škopem. Růžička se překvapivě do zápasu vůbec nedostal a v prvním kole inkasoval tři knockdowny, což znamenalo předčasný konec. Škop naopak předvedl velmi dominantní výkon. „Tohle jsem prostě nebyl já. Za měsíc si dáme odvetu a raději tam chcípnu, než aby to dopadlo takhle. Takhle to opravdu nenechám. Za měsíc mě uvidíte úplně jinak,“ avizoval Růžička, že dojde na odvetu, což se nyní potvrdilo.




Bizarní organizace RedFace se totiž spojila se stájí Tohle je box, takže na jedné kartě, která se uskuteční 3.8. v Ústí nad Labem, uvidíme hodně nesourodý mix jmen. Do akce jdou totiž právě Růžička, Cverna nebo Bytyqi, ale také Kunštár nebo Droběna, což je hodně zvláštní mix. Na akci bude navíc například Pejsar bojovat o titul, který bude moct získat i Kunštár v souboji s Mášou. Zkrátka dokonalý kočkopes, který nakonec nepotěší ani jeden tábor, protože příznivce bizaru nezajímá box a naopak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RED FACE (@redface.cz)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *