Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nová velká šance! Leo Brichta zve fanoušky na další titulový zápas

Nová velká šance! Leo Brichta zve fanoušky na další titulový zápas

Český zápasník Leo Brichta má potvrzený další titulový zápas! Poté, co neuspěl v organizaci KSW, kde se utkal o prozatímní pás lehké váhy s Valeriou Mirceou, se chystá na souboj o titul na domácí scéně. Brichta se představí na dalším společném galavečeru organizací RFA a I Am Fighter.


Michal Kotalík reaguje na konec v OKTAGONu a vyhlíží další propouštění

Brichta se na domácí scénu vrací po delší pauze. Poslední zápasy absolvoval v polské KSW, kde jeho jízdu zastavil až  moldavský vlk Valeriu Mircea, který ve fyzicky náročném souboji českého bojovníka ukončil ve 4. kole na submisi. Brichta však na další titulovou šanci nemusí čekat dlouho a tentokrát ji bude moci proměnit rovnou na domácí půdě v Praze. 21.9. na něj čeká šampion lehké váhy organizace RFA Arbi Mezhidov.

Pro Brichtu i Mezhidova nadále platí, že v RFA zatím nepotkali přemožitele. Brichta se podle pravidel MMA v RFA představil dvakrát, přičemž první zápas s Dadaevem vyhrál dominantním způsobem a souboj s Jacksonem Loureirem skončil jako No Contest. Brichta poslední tři zápasy absolvoval v polské organizaci KSW, kde má zatím bilanci 2-1. 

Mezhidov při svém debutu na RFA 5 expresně ukončil v první půlminutě Brazilece Barreta. Už proti Horinkovi měl však na mále, ale dokázal navázat na předchozí zápas a získal titul RFA, ale k dominantnímu výkonu měl daleko. Na RFA 15 byl Martin Horinek velmi blízko k tomu, aby Mezhidovovi uštědřil první knockout v kariéře. V postoji byl celý zápas jednostrannou záležitostí, ale Mezhidovův záložní plán prostřednictvím takedownů a kontroly se nakonec ukázal jako účinná zbraň. Karty jsou před zápasem o titul jasně rozdány, ale rozhodne se až 21. září.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený I Am Fighter (@iaf_iamfighter)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený RFA (@realfight.arena)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *