Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Procházka věří, že může Pereiru porazit! Jaká jména má v hledáčku?

Procházka věří, že může Pereiru porazit! Jaká jména má v hledáčku?

Přestože Jiří Procházka prohrává v souboji s Alexem Pereirou 0:2 na zápasy, česká legenda si je i nadále jistá, že má na to, aby „Poatana“ porazila. Populárních bojovníci se střetli na turnaji UFC 303 v T-Mobile Areně v Las Vegas, přičemž brazilský fenomén obhájil svůj pás, když Procházku ukončil na začátku druhého kola.

Jon asi nebude nadšený! Rozjetý šampion Alex Pereira překonal GOATa Jonese

Jiří Procházka je přesvědčen, že má na to, aby porazil Alexe Pereiru. Poté, co v prvním střetnutí zasadil tvrdých úderů, věděl bývalý šampion, že má schopnosti, aby rodáka ze Sao Paula dotlačil až na hranici jeho možností. Když však spolu vstoupili do klece podruhé, nedokázal získat vítězství, po kterém tak toužil. Bohužel, i když zůstává na vrcholu žebříčku polo-těžké váhy, další šance na zápas s Pereirou se v dohledné době pravděpodobně nedočkáme.

Jiří procházka byl hostem pořadu „V ringu“ na TN.cz, kde byl dotázán, jestli věří, že Pereiru může porazit. „No jasně, že jo. Cítím potenciál té situace, toho člověka samotného a sebe sama, že na to mám. Je potřeba odemknout ty správné věci, abych tam šel a opravdu zvítězil,“ řekl Procházka. 

Jiří Procházka dále prozradil, že nyní hodlá věnovat hlavně odpočinku a vrátí se, až přijde ten správný čas. Zároveň uvedl jaké jména bude mít případně v hledáčku. „Nechám to vykrystalizovat, protože si teď potřebuju dát trošku volněji, načerpat novou sílu a vítr do plachet. Pak tam jít a ukázat to nejlepší ze sebe. Přemýšlím nad Jamahalem Hillem, Magomedem Ankalaevem a Janem Blachowiczem,“ řekl Procházka.  

S vítězným myšlením už Procházka spřádá plány na svůj návrat. Zatím si však musíme počkat, jak se vyvine situace v polo-těžké divizi a jestli Pereira nezmění váhovou kategorii. Dočkáme se v budoucnu trilogie Procházka vs Pereira, i když je to momentálně 2:0 ve prospěch Brazilce?  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *