Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nesmysl štípaná? Organizace UFC se vrací do Francie se skvělou bitvou

Nesmysl štípaná? Organizace UFC se vrací do Francie se skvělou bitvou

UFC

Organizace UFC se v blízké době hned několikrát podívá zpět do Evropy. Tento měsíc nás totiž čeká turnaj UFC 304, který se koná v Manchesteru, a v září pak dojde na tradiční návrat do Francie, kde se většinou o hlavní zápasy staral Ciryl Gane, který však nyní bude muset dát přednost mnohem lehčímu kolegovi.


VIDEO: Procházka se (ne)připojil do „klubu duchů“? Pereira jako špion!

Zahraniční zdroje totiž informovaly, že nás 28.7. ve francouzské Accor Aréně čeká skvělý souboj lehkých vah, který slibuje hodně zajímavou a atraktivní podívanou. O hlavní zápas by se totiž měly postarat lehké váhy Renato Moicano a Benoit Saint Denis.

Moicana jsme naposledy viděli v boji na turnaji UFC 300, kde byl hodně blízko ukončení, ale soupeř zaváhal a nakonec byl sám ukončen via TKO. Pro Moicana to byla již třetí výhra v řadě a celkem pátá výhra z posledních šesti zápasů.

To Saint Denis naposledy tvrdě narazil, i když si také nevedl vůbec špatně. V souboji s veteránem Poirierem se na něm však podepsala infekce, kvůli které mu došla síla, čehož Diamant využil, aby doručil hodně tvrdé KO. Benoit tak přišel o sérii 5 výher v řadě, ale je jasné, že na domácí půdě v Paříži se pokusí rozjet novou vítěznou vlnu.

Karta turnaje zatím hlásí jen tři zápasy, tak uvidíme, jakých dalších oznámení se v blízké době dočkáme. Rozhodně se můžeme těšit na hodně evropsky laděnou kartu, která jistě poběží i v krásném čase.

UFC Paříž: Startovka

Renato Moicano vs. Benoît Saint Denis
William Gomis vs. Joanderson Brito
Germaine de Randamie vs. Nora Cornolle




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *