Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » McGregor nezápasí, přesto vyhrává! Na vítězství Diaze vsadil balík!

McGregor nezápasí, přesto vyhrává! Na vítězství Diaze vsadil balík!

Nate Diaz čekal téměř pět let, aby se konečně pomstil Jorgemu Masvidalovi poté, co mu podlehl v MMA zápase v organizaci UFC. Nyní si to oba zápasníci rozdali podle pravidel boxu a tentontokrát se radoval Nate Diaz, kterému věřil i Conor McGregor, který na svého rivala vsadil statisíce dolarů!


Další dva důvody k oslavě: RFA vyhrála těžký zápas a Brichta o titul!

Conor McGregor se krátce před sobotním boxerským zápasem v Honda Center v kalifornském Anaheimu, jehož hlavními aktéry byly hvězdy MMA Nate Diaz a Jorge Masvidal, pochlubil na Twitteru, že na svého dlouholetého rivala vsadil 500 000 dolarů! Vzhledem k tomu, že Diaz byl outsiderem s kurzem 3,10, McGregor získal 1 625 000 dolarů (37 833 250 000,-).

„Rozhodl jsem se vsadit 500 000 dolarů na to, že Diaz vyhraje dnešní boxerský zápas,“ napsal McGregor. „Rozsah, forma, zkušenosti, nemyslím, že by Masvidal způsobil Natovi v boxerském ringu jakékoliv problémy. Oba jsou v zápase malí pitomci, co si hrají na blbce, ale mám pocit, že Nate ho tady doopravdy vyřídí EASY. $500k mi dá $1,625,000 all in.“

Na začátku to byl klasický Diazův výkon, když se pustil do kombinace úderů, rozdával rány na hlavu a tělo a tlačil Masvidala na provazy. Zdálo se, že tento styl se Diazovi tak dobře osvědčil v MMA, že si ho přenesl i do boxu, přičemž se nebál jít do ostrých výměn. Masvidal měl zjevně větší sílu, když na začátku pokračoval v rozbíjení Diaze tvrdšími údery, ale Diaz neustupoval. 

Jakmile se však zápas přehoupl do pátého kola, Diaz začal skutečně zasypávat soupeře údery a Masvidal musel zjevně zrychlit. Masvidal nevysílal tolik úderů jako Diaz, ale když už konečně vypustil ránu, snažil se způsobit damage každým úderem, který vyslal. V mnoha kolech se rozhodovalo o tom, zda rozhodčí upřednostní Diazovy kombinace před Masvidalovou sílou. Nakonec k Masvidalově nelibosti zvítězil Diaz. 

„Myslel jsem, že jsem vyhrál,“ řekl Masvidal. „Myslel jsem si, že jsem zasadil tvrdší údery. Můžeme si to zopakovat, je to 1:1. Najdeme si místo a zopakujeme si to. Rozhodně jsem si myslel, že jsem trefil víc smysluplných úderů. Ty tvrdší údery jsem na 100 procent trefil já. Nate to chce také zopakovat, tak můžeme.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Mac Life (@themaclifeofficial)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *