Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kincl vs Muradov? Šampion reaguje na možný souboj, který chce scéna vidět

Kincl vs Muradov? Šampion reaguje na možný souboj, který chce scéna vidět

Kincl Muradov

Střední váha organizace OKTAGON MMA v poslední době nabírá neuvěřitelné obrátky. Ke jménům, jako je Kincl, Pirát, Engizek, Peňáz, Wawrzyniak, Čepo a Mazúch totiž přibyl i Makhmud Muradov, který se vrací do OKTAGONu poté, co skončil v UFC. Okamžitě se tedy mluví o možném souboji s Patrikem Kinclem, který už se v minulosti v rámci XFN dohodl, ale nakonec na něj nedošlo.


Vzestup a pád bývalého šampiona UFC Khabiba Nurmagomedova

„KSW mi dala dobrou nabídku, dokonce finančně lepší než OKTAGON, ale rozhodl jsem se vrátit domů. Doma je doma. Když jsem teď viděl turnaj, na němž bylo 27 tisíc fanoušků, tak to byla naprostá pecka. Sám bych někdy chtěl na takovém galavečeru zápasit,“ rozpovídal se Muradov pro Sport.cz.

Jako UFC veterán a známé jméno domácí scény samozřejmě může hned pomýšlet na ty nejvyšší příčky a tedy i titul, který aktuálně drží Patrik Kincl. „Je mi jedno, s kým a kde budu zápasit. Až řekne OKTAGON, že pro mě mají zápas, tak do toho jdu. Jasně že chci pás, ale všechno má svůj čas. Nechci předbíhat ostatní kluky, kteří na to čekají. Já jsem ale připraven a musím říct, že s Patrikem máme nedokončenou práci, která v jiné organizaci nedopadla. Musíme dokončit něco, co jsme začali.“




A co Patrik Kincl? „Já jsem určitě pro. Myslím si, že by to mělo velký ohlas. Zajímavé by to bylo pro nás, ale i pro světové MMA. Oba jsme ve střední váze OKTAGONu, vlastně v OKTGAONu obecně, nejvýše postavení bojovníci ze světového žebříčku. Lépe tenhle zápas nejde složit,“ rozpovídal se Kincl ve svém videu na YouTube.

„Vzhledem k tomu, jaká je Machova pozice ve světovém rankingu i jaké výkony předváděl v UFC, by nemohl říct nikdo ani popel, kdyby tu možnost dostal už teď. Já pro tenhle zápas určitě jsem, rozhodně se o něm chystám bavit s promotéry OKTAGONu. Těším se, že na něj dojde. Dřív, nebo později.“

Souboje se nedočkáme hned, protože Mach by měl v OKTAGONu znovu startovat v září, kdy nejspíš dostane nějaké zajímavé jméno, aby se mohl vrátit do OKTAGON tabulky, ale poté už bude cesta nejspíš relativně otevřená.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *