Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to je obrovská škoda! ČR bohužel ztrácí jednoho zástupce v UFC

Tak to je obrovská škoda! ČR bohužel ztrácí jednoho zástupce v UFC

UFC

Doposud jsme měli v UFC hned několik zástupců – Procházka, Dvořák, Pudilová a Bledá. To už však nyní bohužel neplatí, protože se seznam o jedno jméno ztenčil. Poté, co byl z UFC vyhozen Muradov, nyní přišla další ztráta pro CZ/SK scénu.


Tohle byl jeho poslední zápas! White reaguje na porážku bývalého šampiona

Jsem tam čtyři a půl roku, zažili jsme tam skvělé dobrodružství, zápasy, výhry i prohry. Dokázal jsem excelentní věci, o kterých jsem ani nesnil. Mám to hozené tak, že se nenechám do ničeho tlačit. Nebojím se o svou budoucnost, sám bych chtěl ještě dalších pět let fungovat na co nejvyšší úrovni. Můj život už teď na UFC vůbec nestojí. Je hrozně těžké se tam dostat, ale ještě těžší je udělat tam nějaký výkon jako třeba Jirka Procházka. V žebříčku jsem se dostal na deváté místo. Být v nejlepší desítce je neuvěřitelné, úplně to předčilo má očekávání,“ rozpovídal se nedávno David Dvořák pro TN.cz, že už jeho život nestojí na UFC. Tou dobou už možná věděl, že se jeho čas v lize mistrů krátí, nebo šlo možná o náhodu, každopádně cesta Davida Dvořáka v UFC končí.

„Už nejsem součástí UFC, je to pravda, je to oficiální. Pro mě to byla obrovská zkušenost, byl jsem tam nějaký čtyři a půl roku. Mám za sebou šest bitev, tři výhry, tři bodové prohry. Užili jsme si tam spoustu dobrodružství, spoustu cest, výhry, prohry, spoustu radosti i zklamání, prostě všechno tohle tam bylo a teď už začne zase nějaká nová cesta, na kterou se strašně moc těším,“ potvrdil Dvořák ve svém videu, ve kterém reagoval na informace, které už se nějakou dobu šířily sociálními sítěmi.

„První zápas v Brazílii byl pro mě nezapomenutelný, i když se odehrál před prázdnou halou kvůli covidu. Přesto to byla skvělá show a velká pocta,“ zavzpomínal Dvořák, který se s UFC loučí s bilancí 3:3, kdy nejprve tři zápasy vyhrál a poté 3 zápasy prohrál.




1 komentář na “Tak to je obrovská škoda! ČR bohužel ztrácí jednoho zástupce v UFC”

  1. Pingback: Tadeáš Růžička reaguje na tvrdou prohru a avizuje, jak vše napraví | Shorties

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *