Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Čekající Chandler překvapivě přátelsky reaguje na McGregorovo vysvětlení zrušení souboje

Čekající Chandler překvapivě přátelsky reaguje na McGregorovo vysvětlení zrušení souboje

Kolem turnaje UFC 303 a návratu Conora McGregora visel hodně dlouho velký otazník, který už je nyní pryč. Bohužel už totiž víme, že Ir do boje nepůjde. Sám McGregor to komentoval s tím, že se objevilo zranění, které si vyžádá více času, než se původně čekalo. Souboj s Chandlerem se tedy odkládá, což Michael bere překvapivě dobře na to, jak dlouho už na bitvu čeká.


 

Veronika Zajícová znovu provokuje fanoušky v titěrných plavkách

„Je velmi těžké zrušit plánovaný návrat, ale jinak to bohužel nešlo,“ prolomil Conor McGregor po delší době mlčení. „Před tiskovou konferencí jsem si přivodil zranění, které si vyžádá více času na léčení, než mám nyní před turnajem UFC 303 k dispozici. Rozhodnutí odložit zápas nebylo lehké, ale bylo učiněno po konzultaci s mými lékaři, UFC a mým týmem. Moji fanoušci i soupeř si zaslouží, abych byl v tomto zápase v nejlepší formě a toho dosáhneme! Děkuji vám za vzkazy podpory, jsem v dobré náladě a věřím, že se vrátím!“

Conor bohužel blíže nespecifikoval, jaké zranění si přivodil, ale mluví se o omezení v dolní části těla, které by nemělo být nijak vážné, takže bychom se souboje McGregor vs Chandler měli dočkat někdy v srpnu nebo září. Takový je prý nyní plán.

„Necítím žádnou křivdu. Jen se v klidu uzdrav. Moje srdce je u nadále plné a spokojené. Brzy se uvidíme,“ reagoval Chandler překvapivě klidně a přátelsky, ale v této fázi už mu asi ani nic jiného nezbývá. Na souboj čeká tak dlouho, že už to nemlže vzdát. Naposledy totiž zápasil na konci roku 2022, kdy prohrál s Poirierem. Poté se začal domlouvat duel s McGregorem, což se táhne dodnes. Chandler tak doslova přišel o více než rok a půl kariéry, což mu snad nakonec souboj s McGregorem vykompenzuje, ale to se teprve uvidí. Takový Poirier dvě výhry nad Irem vlastně nijak extra nevytěžil na to, kolik slávy například díky výhře získal Nate Diaz.




 

UFC 303: Startovka

Alex Pereira vs. Jiří Procházka
Brian Ortega vs Diego Lopes
Anthony Smith vs. Carlos Ulberg
Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson
Joe Pyfer vs. Marc-André Barriault
Ian Machado Garry vs. Michael Page
Cub Swanson vs. Andre Fili
Charles Jourdain vs. Jean Silva
Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri
Michelle Waterson-Gomez vs. Gillian Robertson
Andrei Arlovski vs. Martin Buday
Rei Tsuruya vs. Carlos Hernandez
Ricky Simón vs. Vinicius Oliveira




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *