Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Odhodlaný Jiří Procházka má před odvetou pro české fanoušky skvělou zprávu

Odhodlaný Jiří Procházka má před odvetou pro české fanoušky skvělou zprávu

Kolem turnaje UFC 303 a návratu Conora McGregora visel hodně dlouho velký otazník, který už je nyní pryč. Ir se nakonec do boje opravdu nedostane, takže UFC hledalo náhradu. Kdo jiný by mohl kývnout na zápas na poslední chvíli na nejvýdělečnější akci v historii ligy mistrů? Ano, šampion polo-těžké váhy Alex Pereira a bývalý šampion polo-těžké váhy Jiří Procházka. 


 

Karlos Benda upřímně vysvětluje, proč by spíš nekývl na nabídku od OKTAGONu

„Krásný den přeji všem divákům TV Nova. Jdeme pro to! Je to tady a já věřím, že pás přivezu zpět do České republiky. Děkuji všem za podporu. Vítězství! Jedeme,“ poslal Jiří Procházka skrze Novu skvělou zprávu.

Jiří sice bere zápas na poslední chvíli, ale zrovna BJP je příklad borce, který je vlastně vždycky připraven na boj. Není jako například Paddy Pimblett, který se po bitvách pouští do dalších soubojů s jídlem, což se pak odráží na jeho obličeji a celém těle. Jiří je stále ve formě, díky čemuž mohl kývnout na velkou výzvu, ale i šanci. Má totiž příležitost se znovu chopit titulu, který už jednou vlastnil, ale kvůli zranění o něj přišel.

Aktuálně není k dispozici žádná anketa




 

Pereira vyhlíží obtížnou zkoušku 

„Chápu, že je tento zápas velmi blízko a mohou tedy nastat potíže s přípravou, ale pokud je tu někdo, kdo to může dokázat, tak jsem to já! POATAN!

Tohle je důvod, proč jsem jedno z největších jmen v UFC – Alex Pereira! Podstupuji rizika, která by nebyl ochoten podstoupit nikdo jiný, ale vím, že mám s sebou své předky. Duchové jsou se mnou a já jsem připraven na všechno,“ reagoval Pereira na novinky ohledně dalšího zápasu.

Oba borci mají na přípravu extrémně málo času a Poatan se navíc donedávna léčil se zlomenými prsty, tak uvidíme, jak moc to případně poznamená jeho formu. Oba borci spolu zápasili před zhruba půl rokem, takže dobře vědí, co od sebe čekat. Nyní je to tedy hlavně o vybudování fyzičky a nastavení plánu.




 

UFC 303: Startovka

Alex Pereira vs. Jiří Procházka
Brian Ortega vs Diego Lopes
Anthony Smith vs. Carlos Ulberg
Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson
Joe Pyfer vs. Marc-André Barriault
Ian Machado Garry vs. Michael Page
Cub Swanson vs. Andre Fili
Charles Jourdain vs. Jean Silva
Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri
Michelle Waterson-Gomez vs. Gillian Robertson
Andrei Arlovski vs. Martin Buday
Rei Tsuruya vs. Carlos Hernandez
Ricky Simón vs. Vinicius Oliveira




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *