Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Dana White hodně stroze reaguje na zrušení návratu Conora McGregora

Dana White hodně stroze reaguje na zrušení návratu Conora McGregora

Tak nakonec bohužel došlo na nejhorší. Vedení UFC totiž potvrdilo, že Conor McGregor na turnaji UFC 303 nevystoupí, takže se zrušil zápas i Chandlerovi, pro kterého se evidentně nehledala náhrada, protože se souboj „jen“ přesune na nějaký pozdější termín. Na to, o jak velké téma posledních dní šlo, se UFC ředitel Dana White k věci vyjádřil opravdu jen hodně stroze.


 

VIDEO: Až se zatřásla zem! Marný tlouštík Diego Kotlár vyfasoval tvrdé KO

Na to, o jak velké téma posledních týdnů šlo a jak moc se řešil jakýkoliv náznak a indicie, se Dana White k věci vyjádřil jen opravdu hodně stroze. Na začátku svého videa totiž jen zmínil, že je Conor zraněný a že místo zápas McGregor vs Chandler dostaneme odvetu Pereira vs Procházka 2. Nakonec však přeci jen nabídl doplnění, i když znovu hodně stručné a nic neříkající.

„Lidi, takový je prostě byznys,“ řekl White v nedávném rozhovoru pro Sports Business Journal. „Tak to prostě někdy chodí a je třeba s tím počítat. Od této chvíle o tom nebudu mluvit, dokud se Conor neuzdraví a nebude úplně v pořádku. Pak se podíváme, jak se věci mají, a uvidíme, co vymyslíme.“

Žádné bližší informace jsme tedy nedostali. Mluví se však o tom, že zranění není vážné, takže by se souboj mohl odehrát někdy na konci srpna nebo v září, ale u Ira člověk nikdy neví.




 

Conorova ztráta je špatná zpráva hlavně pro ty, kteří si koupili extrémně předražené lístky. Nyní však mají tito fanoušci několik dní na to, aby požádali o vrácení peněz, v čemž by jim prý podle nařízení komise mělo vedení vyhovět, tak uvidíme, jak moc velké ztráty nakonec turnaj zaznamená, protože mělo jít, co do vstupů, o nejdražší akci v historii ligy mistrů. 

UFC 303: Startovka

Alex Pereira vs. Jiří Procházka
Brian Ortega vs Diego Lopes
Anthony Smith vs. Carlos Ulberg
Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson
Joe Pyfer vs. Marc-André Barriault
Ian Machado Garry vs. Michael Page
Cub Swanson vs. Andre Fili
Charles Jourdain vs. Jean Silva
Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri
Michelle Waterson-Gomez vs. Gillian Robertson
Andrei Arlovski vs. Martin Buday
Rei Tsuruya vs. Carlos Hernandez
Ricky Simón vs. Vinicius Oliveira




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *