Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Smolař Michael Chandler reaguje na zrušení zápasu s Conorem McGregorem

Smolař Michael Chandler reaguje na zrušení zápasu s Conorem McGregorem

Tak nakonec bohužel došlo na nejhorší. Vedení UFC totiž potvrdilo, že Conor McGregor na turnaji UFC 303 nevystoupí, takže se zrušil zápas i Chandlerovi, pro kterého se evidentně nehledala náhrada, protože se souboj „jen“ přesune na nějaký pozdější termín. To však pro Chandlera znamená, že na souboj s Irem čeká už přes rok, který mohl věnovat jiným zápasům. S tímto rizikem však musel počítat.


 

VIDEO: Až se zatřásla zem! Marný tlouštík Diego Kotlár vyfasoval tvrdé KO

„McGregor nikdy nebyl jako soupeř sázkou na jistotu, vždy byl největším rizikem,“ stojí v popisku na Instagramu. „Zároveň je však nejvyšší odměnou a největší příležitostí. V byznysu není nic správného nebo špatného. Riskujete jen proto, abyste rostli, nebo abyste zůstali pohodlně tam, kde jste. Přijměte nejistotu. Vyhledávejte příležitosti. Podstupujte kalkulované riziko. To je to, co Michael Chandler dělá.

A když to nepůjde podle plánu, tak přesměrujte kurz na něco ještě skvělejšího. Moje úcta muži, který reprezentuje bojový svět lépe než kdokoli jiný, koho jsme kdy poznali. Žádný strach. Žádný limit. Žádné výmluvy. Udělejte z tvrdé práce svou vášeň – koho zajímá, kdo je na druhé straně rány,“ nabídl Chandler klasicky hodně motivační vzkaz, ve kterém vlastně říká, že je sice zápas s McGregorem riziko, ale i velká šance, což je rozhodně pravda.




 

Aktuálně se mluví o tom, že by Conorovo zranění nemělo být nijak vážné, takže by se souboj mohl přesunout někdy na konec srpna nebo září, tak uvidíme, jak to nakonec bude. Jistí si budeme až ve chvíli, kdy budou oba borci stát v kleci.

UFC 303: Startovka

Alex Pereira vs. Jiří Procházka
Brian Ortega vs Diego Lopes
Anthony Smith vs. Carlos Ulberg
Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson
Joe Pyfer vs. Marc-André Barriault
Ian Machado Garry vs. Michael Page
Cub Swanson vs. Andre Fili
Charles Jourdain vs. Jean Silva
Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri
Michelle Waterson-Gomez vs. Gillian Robertson
Andrei Arlovski vs. Martin Buday
Rei Tsuruya vs. Carlos Hernandez
Ricky Simón vs. Vinicius Oliveira




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *