Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Promotér Novotný, který vše předpověděl, reaguje na bitvu Pereira vs Procházka 2

Promotér Novotný, který vše předpověděl, reaguje na bitvu Pereira vs Procházka 2

Když Ondřej Novotný na turnaji OKTAGON 58 spekuloval, že by mohl Jiří Procházka na turnaji UFC 303 nahradit Conora McGregora, tak tomu asi málokdo věřil. Nakonec se však předpověď stala skutečností a BJP tak na nejvýdělečnějším turnaji v historii UFC míří do odvety s rivalem Pereirou.


 

To se máme sakra na co těšit! Jiří Procházka posílá Pereirovi i celému světu jasný vzkaz

„Gratulace Jirkovi a celému týmu. Československé MMA jede. Tohle je ta největší odměna na nejdražším turnaji historie. Kromě Jirky na kartě i Martin Buday s legendárním Arlovskim. Držím palce oběma klukům,“ reagoval Ondřej Novotný na svém IG profilu.

Je pravda, že CZ/SK scéna bude mít na akci hned dva své zástupce, což je skvělý počin. Oba navíc mají šanci na úspěch. Buday má totiž styl, který by Arlovskimu nemusel sedět. O Jiřím ani nemluvě. Ten v prvním souboji první kolo vyhrál a ve druhém si také vedl skvěle. Nakonec se však nechal trochu unést a naběhl si na pověstný hák, který jej dostal do problémů.

Aktuálně není k dispozici žádná anketa




 

Jiří je připraven dojít pro výhru 

„Po mém posledním vítězném zápase v UFC jsem si zažádal o dalšího soupeře a UFC mi vyhovělo. Tudíž je tady titulová šance, titulový souboj, Alex Pereira. Je přede mnou příprava a všechny věci, které k tomu patří, tak jdeme do toho. Možná je pro mě i lepší, že je to v co nejkratší době. Protože zápas bude hned navazovat, nebudu mít delší proluku. Můžu si nyní vzít, co mi hrálo v hlavě poslední dva roky,“ rozpovídal se Procházka pro CNN Prima NEWS.

„Stojím strašně o zápas právě s Alexem. Před jeho střetem s Jamahalem Hillem jsem říkal, že je mi jedno, kdo vyhraje, ale chci zápasit o titul. Nebylo mi to jedno, opravdu jsem si říkal, jestli se s někým utkat, tak s Alexem. Je to tady, a za to jsem vděčný. Je to velká věc. S tím, co Alex předvedl v posledním zápase, mám o to větší chuť jít a čelit mu. A předvést… Já sám nevím co, ale něco, co zapne sama ta chvíle. Podřídím vše tomu, abych zvítězil.“




 

UFC 303: Startovka

Alex Pereira vs. Jiří Procházka
Brian Ortega vs Diego Lopes
Anthony Smith vs. Carlos Ulberg
Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson
Joe Pyfer vs. Marc-André Barriault
Ian Machado Garry vs. Michael Page
Cub Swanson vs. Andre Fili
Charles Jourdain vs. Jean Silva
Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri
Michelle Waterson-Gomez vs. Gillian Robertson
Andrei Arlovski vs. Martin Buday
Rei Tsuruya vs. Carlos Hernandez
Ricky Simón vs. Vinicius Oliveira




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *