Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Manažer Chimaeva přibližuje vážný zdravotní stav a vysvětluje zrušení zápasu

Manažer Chimaeva přibližuje vážný zdravotní stav a vysvětluje zrušení zápasu

O hlavní zápas blížící se UFC akce v Rijádu se měli postarat střední váhy Robert Whittaker a Khamzat Chimaev, což už však nyní neplatí. Vlk byl totiž znovu nucen odstoupit kvůli hodně vážným zdravotním problémům, které už ho několikrát potkaly v minulosti. Současnou situaci přiblížil Khamzatům manažer Majdi Shammas.


Šampion Pereira reaguje na obtížnou bitvu s Procházkou! Spoléhá na duchy

Hojné je nejen rušení zápasů na turnaji UFC 303, ale také na kartě UFC v Saudské Arábii, která se má uskutečnit už příští víkend 22. června v Kingdom Areně v Rijádu. Zatímco se fanoušci pomalu vyrovnávají s šílenstvím, které se v UFC odehrálo v posledních 12 hodinách, manažer Khamzata Chimaeva Majdi Shammas nyní sdílel oficiální prohlášení týmu týkající se zrušení hlavního zápasu na turnaji UFC v Saúdské Arábii.

„Přetrvávající nemoc, se kterou Khamzat bojoval po velkou část tréninkového kempu, se nepodařilo včas vyléčit,“ napsal Shammas. „Několikrát se ocitl v nemocnicích a zase je rychle opustil. Tento stav byl udržován v rámci týmu, protože všichni byli naprosto odhodláni najít řešení. Přestože byly důkladně zváženy všechny dostupné možnosti, nyní jsme došli k bodu, kdy se celý tým dohodl, že takto není možné pokračovat. Nastoupit do klece bez řádně přípravy proti tak zdatnému soupeři, jakým je Robert, je bohužel nemožné.“




Shammas dále popsal posledních několik dní jako „zničující obrat pro Khamzata, jeho trenéry, tréninkové partnery a další členy týmu“, zejména když hlavní zápas v Saúdské Arábii je pro Khamzata vytouženým místem. „Hlavní zápas UFC v Saúdské Arábii, který se koná vůbec poprvé, by byl velkou poctou a něčím, na co jsme se velmi těšili. Přestože příčina je daleko mimo kontrolu kohokoli z nás, zasíláme UFC upřímnou omluvu.

Ale všechno se děje z nějakého důvodu a bůh má své vlastní plány, cíle zůstávají stejné. Khamzat a celý tým nyní přijdou na kloub příčině problémů a on se vrátí ještě silnější. To bohužel k zápasům patří, a jakmile bude Khamzat zdravý, jeho tolik očekávaný návrat do oktagonu bude okamžitě ohlášen,“ dodal Shammas.  

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *