Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Sebevědomý Adesanya posílá překvapivý vzkaz, ze kterého soupeři nebudou mít radost

Sebevědomý Adesanya posílá překvapivý vzkaz, ze kterého soupeři nebudou mít radost

Bývalý šampion UFC ve střední váze Israel Adesanya by měl ještě letos vyzvat na souboj svého rivala a nového šampiona Dricuse du Plessise. Ačkoli zatím nebylo nic oficiálně oznámeno, organizace údajně cílí na galavečer UFC 305, který se uskuteční 18. srpna v Perthu v Austrálii. Na svém kanálu na YouTube „The Last Stylebender“ hovořil o možném návratu a také prozradil své nové myšlení, pokud jde o jeho profesionální kariéru.


A sakra! Objevil se první snímek zranění Conora McGregora! Jak je vážné?

„Jak moc se těším, že se konečně vrátím do oktagonu? Jsem nadšený,“ řekl Adesanya. „Jsem nadšený, už je to rok – skoro rok, asi 11 měsíců, než se vrátím do oktagonu. Lidé říkají: ‚Doufáme, že si vezmeš zpátky pás, doufám, že dostaneš pás zpět,‘ já mám pásy. Nepotřebuju žádné další pásy. Jdu si pro hlavy. To je to, co chci nyní dělat. Je jich jen pár, na které si musím sáhnout a vzít si je.“

Ve svém posledním zápase Adesanya prohrál souboj o titul ve střední váze se Seanem Stricklandem v hlavním zápase galavečeru UFC 293 letos v září, což byla jeho druhá prohra v posledních třech zápasech. Poté, co v listopadu 2022 na turnaji UFC 281 přišel o titul s dlouholetým rivalem Alexem Pereirou, se pětatřicetiletý bojovník na turnaji UFC 287 pomstil brutálním knockoutem.




Du Plessis vyhrál devět zápasů v řadě, včetně toho, že v lednu na galavečeru UFC 297 získal pás ve střední váze, když porazil Seana Stricklanda těsně na body. Adesanya ke svému návratu přistupuje trpělivě a slibuje, že až se vrátí do oktagonu, učiní tak důrazným způsobem.

„Těším se na návrat, ale všechno má svůj čas,“ řekl Adesanya. „Takže teď je právě čas na trénink, pohodu, práci, odpočinek, léčení. A pak, až přijde čas, přijde čas na zabíjení.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *