Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Attila Végh přiznává, kdy v zápase přišel zlomový moment, který odvetu nasměroval k prohře

Attila Végh přiznává, kdy v zápase přišel zlomový moment, který odvetu nasměroval k prohře

Kolem formy Attily Végha před Odvetou století visel velký otazník. Fyzicky samozřejmě vypadal skvěle, protože prošel neuvěřitelnou proměnou, ale otázkou bylo, jak je na tom v hlavě a jak se na něm podepíše dlouhá zápasová pauza.


A je to v háji! Se soubojem McGregor vs Chandler se můžeme rozloučit?

„Karlos prosadil tu svou silnou stránku. S týmem jsme věděli, že má dvě věci, které umí velmi dobře a to je arm triangle a škrcení zezadu. Uznávám, že i když jsem to věděl, tak se mu to podařilo udělat, takže klobouk dolů,“ uznal Végh ve svém živém vysílání.

„Pro mě byl ten zlomový moment asi ten, jak jsem se poprvé dostal na zem. Ani nevím, jak jsem se tam dostal, možná že Karlos mě zrovna trefil náhodou. Najednou jsem si uvědomil, že jsem na zemi a v tu chvíli to začalo. Karlos velmi dobře vyvinul ten tlak, dělal to, co umí nejlíp,“ připustil Végh, že na začátku zápasu inkasoval, což ovlivnilo jeho další výkon a schopnost bránit.




     

Trenér Škondrič vidí další chybu

„Samozřejmě mě hodně mrzí, jak to v kleci dopadlo, Attila byl ale skvěle připravený. Jeho příprava byla až nadstandardní. Byl nachystán na 101 procent, jenže ho zradila hlava. Strašně moc si toho na sebe před zápasem natahal. Ať už byznysově nebo sponzorskými, mediálními věcmi. Zkrátka toho bylo už moc a ani Attila není žádný stroj,“ rozpovídal se Škondrič pro Kaocko.cz.

„Mohlo se zdát, že nemá natrénováno, já ale vím, že připraven byl přímo skvěle. Když však odejde hlava, odejde i tělo a Attilovi ta hlava bohužel odešla. A to na základě x chyb, které se staly. U klece měl třeba lidi, kteří tam neměli co dělat.




    

Jsou to specialisti na mentální stránku, ale měli zůstat v šatně. U klece měli být jen ti, co s ním odmakali přípravu. Je to chyba jeho i moje, že jsme si to neuvědomili, že jsem to včas nezastavil. Mám toho ale fakt hodně a tohle mi holt uniklo. Někdy se zkrátka nedá všechno dotáhnout až k dokonalosti. Možná to tak osud chtěl.“

Bylo jasné, že Vémola bude chtít házet, ale ani přesto se ho nepodařilo zastavit, „Přitom jsme to měli natrénované. I sám Attila po zápase přiznal, že přesně tomuhle jsme se v přípravě dost věnovali, bohužel v kleci ale nereagoval. Za mě je to zklamání, ale nedá se nic dělat. Jsme jeden tým. Vyhráváme i prohráváme společně. V první řadě jsem rád, že se Attila nezranil v přípravě ani v boji. Že se nestalo nic, co by ohrozilo jeho roli táty a člověka, který toho spoustu dokázal v osobním i sportovním životě.“




   

Už teď se mluví o trilogii

„Trilogie? Už se o tom mluvilo i na tiskové konferenci. Myslím si, že je to nyní v rukách organizace. Já osobně jsem si myslel, že tento druhý zápas nebude tak vyhajpovaný a tak zajímavý. Slyšel jsem hlasy, které mluvily o tom, že to nikoho nezajímá, že Karlos prohrál s Pirátem a já ho zabiju a podobně, což se však nestalo. Za mě je teď trilogie ještě zajímavější. Lidi totiž nevědí, co by se stalo. Ví se, že Attilka dokáže zničit, ale i Karlos dokáže zničit. Je tu tedy velká otázka. Určitě si k tomu sednu s Palem a Ondrou a probereme to. Kdyby ta trilogie bola, tak maximálně do roka. Pak už by to podle mě byl nesmysl. Kdyby na to nedošlo, tak se nic neděje. Ale asi takhle,“ reagoval Attila Végh ve svém živém vysílání.

„Na kolik procent bych do toho čel? Jsem nastavený tak, že určitě na více procent, než do odvety. Proč? Protože mě to přeci jen chytlo. Chytlo mě to. Příprava mě pohltila. Vlastně jsem do toho měl více chuti, než v přípravě na první zápas. Ta pauza 5 let mi vlastně pomohla. Cítím se mladý a silný. Přitom budu mít 39 let. Cítím se opravdu dobře.“




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs Álvarez

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs Fry

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *