Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vémola přiznává, proč je mu vzdorujícího Peňáze líto, ale proč ho vůbec nechápe

Vémola přiznává, proč je mu vzdorujícího Peňáze líto, ale proč ho vůbec nechápe

Teď už víme, že turnaj OKTAGON 58 nedoručil jen na papíře, ale i ve skutečnosti. Měli jsme totiž možnost sledovat celou řadu atraktivních zápasů a tvrdých ukončení, která doplnila bohatá show a celá řada novinek. Ne náhodou se tak mluví o nejlepší akci v historii OKTAGONu a domácí scény. Mohl u ní být i Matěj Peňáz, ale bohužel se s vedením rozhádal.


A je to v háji! Se soubojem McGregor vs Chandler se můžeme rozloučit?

„Mně přijde, že on z toho vyšel úplně nejhůř. Měl obrovskou šanci zápasit s Vlastem Čepem na fotbalovém stadionu, kde, nechci Čepa podceňovat, ale myslím si, že se všichni shodneme na tom, že Čepo je pro Peňáze jednodušší soupeř než Kincl. Tak to prostě je. Byl by to krásný zápas. Oba to jsou postojáři a hodně dlouho se o tom mluví. Potom by si Peňáz mohl třeba říct o zápas na stadionu v Německu, kde bude 60 000 lidí. Třeba s Kinclem a mohl tak mít dva mega zápasy.

Teď však chudák nemá zápas ani peníze, zatímco Čepo dostane část zaplacenou. Navíc má nejasnou budoucnost, co s ním bude. Mně je ho jako člověka líto. Na druhou stranu však musím říct, že ho ze zápasnického hlediska vůbec nechápu. Kdybych ten zápas chtěl, tak by mi bylo úplně jedno, na kolik minut je, jestli je o titul a podobně. Prostě bych chtěl být v Edenu. Tady jsem si uvědomil, že Ondra má opravdu těžkou práci. Ono to s těmi zápasníky není jednoduché,“ rozpovídal se Karlos Vémola pro CNN Prima NEWS.




  

Novotný je otevřený dohodě

„Já usmířený jsem, nemám potřebu po někom šlapat nebo někomu kazit kariéru a už vůbec ne Matějovi. Podle mě je fantastický kluk a bojovník. Evidentně máme na nějaké věci odlišné názory, což je v pořádku. Podívejte, mám pod kontraktem sto osmdesát alfa samců, a kdyby mě měl rozhodit každý jiný názor, tak tu práci nemůžu dělat. Nikdy jsem nebyl extra naštvaný, takže se usmiřovat nepotřebuji,“ reagoval Novotný na otázku, kdy by mohlo dojít k usmíření.

Ze strany organizace je tedy cesta k dohodě volná. Nyní tedy bude záležet na Matějovi, jak se k celé věci postaví. OKTAGON totiž čeká celá řada akcí a navíc se vrací Muradov, takže možností na skvělé zápasy je nyní opravdu hodně. Pokud však bude Money trvat na titulu, tak se možná vše zkomplikuje, protože se spekuluje o bitvě Kincl vs Engizek na turnaji OKTAGON 62 ve Frankfurtu.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs Álvarez

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs Fry

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *