Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » VIDEO: Ten čas tak letí! Připomeňte si, jak Procházka před dvěma lety získal UFC titul

VIDEO: Ten čas tak letí! Připomeňte si, jak Procházka před dvěma lety získal UFC titul

Nezdá se to, ale opravdu už to jsou dva roky od turnaje UFC 275, který ve svém hlavním zápase nabídl titulový souboj Teixeira vs Procházka. Ten byl definicí infarktové války, ve které se převaha přelévala nahoru dolů, ale na bodech na tom byl před pátým kolem Teixeira. BJP se však nevzdal a nakonec v poslední minutě války doručil škrcení a stal se prvním českým UFC šampionem.


Někteří fanoušci věří, že sobotní Terminátor by porazil i Procházku! Vémola hezky reaguje

Jiří byl tehdy samozřejmě na zisk titulu pyšný, ale sebekriticky zmiňoval, že s výkonem spokojený nebyl. Procházka si to totiž hned několikrát zbytečně ztížil, ale to k jeho stylu občas patří. My jsme díky tomu dostali napínavou až infarktovou podívanou, která měla šťastný konec.

 




  

Super víkend za námi, udělala se výborná práce. Hlavní ingredience: žít svůj život v plné síle, duchapřítomnost, růst každý den, tvrdě makat, naplňovat své poselství a být vděčný. Jedeme dál a já doufám, že budu moci za chvíli přinést nějaké novinky ohledně dalšího zápasu,“ nechal se Jiří slyšet na svém FB profilu, takže je další souboj na dohled.

Zatím se však neví, kdy se odehraje. Největší smysl dávalo australské UFC 305, ale s ohledem na to, že je Conor McGregor nejspíš opravdu ze hry, by klidně mohlo dopadnout i UFC 303, které se koná za dva týdny a kousek. Brzy by mělo být jasno, tak uvidíme, jaká informace se nakonec potvrdí.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *