Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Wow! OKTAGON vedení se opravdu vytáhlo a potvrdilo krásnou válku

Wow! OKTAGON vedení se opravdu vytáhlo a potvrdilo krásnou válku

Už ve druhé polovině července nás čeká turnaj OKTAGON 59, skrze který se organizace vrací do Bratislavy, kde nás čeká hodně zajímavý turnaj, který staví hlavně na českých a slovenských jménech. Do akce půjde i známé zahraniční tváře a dokonce proti sobě, což slibuje sakra zajímavou podívanou.


A je to v háji! Se soubojem McGregor vs Chandler se můžeme rozloučit?

„Po tvrdom titulovom zápase s Kinclom, ktorému poriadne naložil, sa do klietky vráti bývalý dočasný šampión strednej váhy Wawrzyniak. Ten v súboji o dočasný pás ukončil Čepa, ktorý po zápase sám uznal, že od bývalého kráľa Babilon MMA dostal strašnú bitku. #4 strednej váhy a KO špecialista s 8 ukončeniami pred limitom je pripravený gréckemu Sparťanovi ukázať, že v strednej divízii OKTAGONu pre neho nie je miesto, a keď, tak až za Wawrzyniakem.

Grécky poloboh Michailidis ide ale do strednej váhy dobiť najvyššie priečky! Finalista Tipsport Gamechanger vo welterovej váhe je absolútna európska špička. Do finále sa prebojoval cez Apolla, Grabinskeho a Glismanna, ktorého knockoutoval už po 33 sekundách. Celkom má na konte 13 ukončení, 7 KO v 1. kole, 5 submisií. Jeho boj s Wawrzyniakom bude jedným z vrcholov Bratislavy,“ potvrdila organizace OKTAGON MMA skvělou válku Wawrzyniak vs Michailidis, která by mohla doručit zápas večera. Souboj bude navíc hodně důležitý i v kontextu celé divize, kde je aktuálně hodně divoká situace a vlastně se neví, kdo bude další titulový vyzyvatel. Šanci má tedy každý, kdo nasbírá výhry a předvede atraktivní výkony.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs Álvarez

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs Fry

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *