Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Rekordní výplata je málo? Vémola vysvětluje, proč by měl mít za odvetu s Véghem ještě víc

Rekordní výplata je málo? Vémola vysvětluje, proč by měl mít za odvetu s Véghem ještě víc

Na Odvetu století Vémola vs Végh 2 jsme tak dlouho čekali i kvůli tomu, že všem zúčastněným stranám trvalo, než se domluvily na podmínkách. Hodně se samozřejmě řešily finance, které prý byly nakonec rekordní, ale i přesto má Vémola za to, že je to ještě málo.


Gangster Veselý se po trapné prohře vysmál kritikům! Pochlubil se totiž mega výplatou

„No, nebyla to žádná hitparáda na to, co vydělají na PPV a na to, co prodali na sedačkách. Vždy by to mohlo být malinko lepší, ale můj nejlépe placený zápas to určitě byl. Zase musím poděkovat Attilu Véghovi. Bylo to jenom díky němu. Využil jsem totiž toho, že ho trochu znám… Když za mnou Ondra Novotný přišel a ptal se, kolik bych si představoval za zápas v Edenu s Véghem, tak jsem řekl, že je mi to jedno. Jak jedno? Vysvětlil jsem, že chci jenom jednu věc – chci stejně jako Attila. A je jedno, kolik to bude.

Pokud by šel za 2 000 euro, tak já taky. Chtěl jsem stejně. Ondra se smál: Ty chceš stejně jako on, protože víš, že to bude šponovat. Chtěl jsem jen stejně jako on. Nakonec se tedy dohodli a jen mi to oznámili. Pokud se mě ptáte, jestli to bylo hodně, tak nebylo. Bylo to málo, ale byla to moje největší životní výplata,“ potvrdil Vémola, že za zápas dostal nejvíc peněz v životě, ale že to v kontextu celé akce bylo pořád přeci jen trochu málo.

Mluví se totiž o tom, že OKTAGON boural všechny možné rekordy, takže se finance jistě jen hrnuly. Hodně jich však bylo třeba investovat, na což se nesmí zapomínat.




   

„Drahé,“ reagoval Pavol Neruda v rozhovoru pro Šport.sk na otázku, jak drahé bylo dostat Attilu Végha po tolika letech zpět do klece. „Bylo to drahé. On je obchodník a dobře si uvědomuje svou hodnotu a marketingovou sílu. Vždy to věděl nejen ve vztahu vůči nám, ale i ostatním partnerům, které má. To je jeho pozitivní vlastnost, která jemu i celé jeho rodině změnila život. Bylo to drahé, ale nakonec jsme se shodli na nějakém kompromisu. Attila měl tu laťku ještě výše, ale to už by bylo mimo toho, co je možné zaplatit a co má smysl. Nakonec jsme se však domluvili a konečně se to může stát.“

„Attila i Karlos, protože mají stejný plat,“ doplnil Neruda, že jsou oba bojovníci nejlépe placená jména scény. „To byla Karlosova podmínka. Říkal, že půjde klidně zadarmo, pokud to tak bude mít i on. Chtěl stejně jako on, takže taková je dohoda. Oba jsou nejlépe placení.“

Spekulovalo se o částkách 200 000 – 300 000 euro, což však Neruda nechtěl potvrdit. „To asi nebudu komentovat. Pohybuje se to vysokých číslech a je to více než 100 000 euro, ale nebudu to specifikovat,“ přiblížil alespoň Neruda, že jde o nejvyšší částku, kterou kdo kdy na domácí půdě získal.




  

Co na trilogii říká Végh?

„Určitě Karlosovi gratuluji. Ať si tu výhru užije. Vím, co cítí. Byl lépe připravený, takže si to zaslouží. Tím, že jsem prohrál, jsem mu udělal radost, z čehož mám po lidské stránce také radost. Já už jsem říkal, že bych s nikým jiným nešel zápasit. 5 let se to řešilo a nakonec jsem dostal šanci bojovat o titul, což je pro mě čest. Ještě když to bylo na takové historické akci, jako j Eden. Děkuji za vše.

Asi bych dalších 5 let nečekal na další zápas. Mám v hlavě velmi těžké rozhodnutí. Mám za sebou těžkou přípravu. Viděli jste, jak jsem se změnil. Nebylo to jen tak, že bych se nasypal, jak lidé říkají. Byla to čistá dřina. Musel jsem dát hodně věcí bokem a jít do toho na 100 %. Neužil jsem si rodinu a další věci.




   

Nebudu tady však říkat ne. Chtěl bych si teď vzít čas, abych se k tomu nějak více vyjádřil v blízké době. Rukavici jsem od Karlose dostal, za což děkuji. Uvidíme, jak to bude. Sedneme si a nebudu říkat, že ne,“ reagoval Végh na dotaz od MMA Shorties, jak to vidí s připadnou další bitvou.

Trilogie se totiž rozhodně nabízí a obzvlášť, co jsme viděli dva poměrně dominantní výkony. Uvidíme tedy, jak se strany nakonec domluví, ale naděje rozhodně je.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *