Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Zajímavé plány! Karlos Vémola odhaluje, co bude dělat po konci MMA kariéry

Zajímavé plány! Karlos Vémola odhaluje, co bude dělat po konci MMA kariéry

Pokud byste si ve slovníku našli výraz „MMA workoholik“, tak by u něj byl obrázek Karlose Vémoly. Ten totiž celou svou kariéru platil za velkého dříče a to nejen v tělocvičně, ale i mimo ní. Málokdo si totiž plnil mediální povinnosti s takovou vervou jako právě Terminátor. I díky tomu se celý sport dostal k tak širokému publiku. Co tedy nyní Vémola bude dělat, když už se nebude připravovat na další zápasy?


A je to v háji! Se soubojem McGregor vs Chandler se můžeme rozloučit?

„Co já budu dělat? Mám několik zajímavých projektů, které bych chtěl začít dělat. Samozřejmě mám OssCast, kde dělám rozhovory se zajímavými lidmi. Chceme také rozjet projekt, na který jsem neměl hodně dlouho čas. Mám kolem sebe skupinu lidí, kterým pomáhám s hubnutím a tréninky. Nyní to chceme dělat malinko více organizovaně. Hrozně mě těší, že někteří kluci i dámy, kteří pode mnou trénují, shodili i 20-30 kilo. Všichni se mě ptají na moje diety. Samozřejmě to nemusí být v takovém extrému, jako jsem to dělal já, ale jsou různé cesty, jak to uchopit. To je něco, čemu bych se chtěl v následujících měsících věnovat. Mám kolem sebe velkou skupinu lidí, kteří pravidelně trénují, takže tu bych chtěl ještě rozšířit,“ prozradil Vémola, jakým směrem se chce následující měsíce ubírat.

Vémola sice nebude trénovat úplně denně, ale je jasné, že se v gymu přeci jen objeví, takže bude šance pro ostatní bojovníky, jak se zase něco přiučit a získat nové zkušenosti. Hlavně v boji na zemi má totiž Terminátor zkušeností na rozdávání, což se jistě může každému bojovníkovi hodit.




  

Je velká šance, že bude trilogie

„Trilogie? Už se o tom mluvilo i na tiskové konferenci. Myslím si, že je to nyní v rukách organizace. Já osobně jsem si myslel, že tento druhý zápas nebude tak vyhajpovaný a tak zajímavý. Slyšel jsem hlasy, které mluvily o tom, že to nikoho nezajímá, že Karlos prohrál s Pirátem a já ho zabiju a podobně, což se však nestalo. Za mě je teď trilogie ještě zajímavější. Lidi totiž nevědí, co by se stalo. Ví se, že Attilka dokáže zničit, ale i Karlos dokáže zničit. Je tu tedy velká otázka. Určitě si k tomu sednu s Palem a Ondrou a probereme to. Kdyby ta trilogie bola, tak maximálně do roka. Pak už by to podle mě byl nesmysl. Kdyby na to nedošlo, tak se nic neděje. Ale asi takhle,“ reagoval Attila Végh ve svém živém vysílání.

Zdá se tedy, že slovenský veterán je souboji hodně nakloněný i díky tomu, jakou reakci odveta vzbudila. Je jasné, že trilogie by ve všech ohledech byla ještě silnější. Co se týče organizace, ta jistě bude mít o bitvu zájem, jen je otázkou, kde a kdy by na ní došlo, protože Eden se prý každý rok opakovat nebude. Végh však chce souboj maximálně do roka, aby mohl nadále držet režim, což dává smysl a je to asi reálný plán, protože po delší době by už souboj znovu ztratil hodně síly a nebyl by pro fanoušky tak atraktivní.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *