Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Karlos Vémola přiznal, jak těžké bylo rivala Attilu Végha dostat na zem

Karlos Vémola přiznal, jak těžké bylo rivala Attilu Végha dostat na zem

Před Odvetou století se hodně spekulovalo o tom, jak vlastně bude souboj probíhat. Doručí Végh další KO a nebo si Vémola prosadí svou a dostane soka na zem? Nakonec jsme dostali něco mezi. Vémola totiž hned v prvních vteřinách soupeře na zem dostal, ale jen na chvíli a poté začala nelítostná bitva.


VIDEO: Až se zatřásla zem! Marný tlouštík Diego Kotlár vyfasoval tvrdé KO

„Vždycky je těžké hodit někoho, kdo se připravuje jenom na obranu na takedown. Myslím si, že on sám byl překvapený v ten moment, kdy jsem trochu zaváhal a on mě tam přehodil a skončil na mně, že toho nedokázal využít. Poměrně lehce jsem mu vstal. S Attilou však jinak nebylo jednoduché vůbec nic. Ten poslední takedown, kdy jsem si to spojil pod zadkem a vytáhl jsem to až nahoru, jsem udělal ze všech sil. V prvním kole jsem se však při takedownech trápil, protože to měl najeté. Celý jeho kemp směřoval k tomu, abych ho nehodil. Jel obrany,“ přiznal Vémola, že dostat Végha na zem nebylo vůbec snadné.

Ve druhém kole se mu však podařil hodně hezký takedown, po kterém se dostal do dominantní pozice, kde neváhal a hned se pustil do submise, která slavila úspěch a znamenala srovnání série na 1:1, takže se mluví o trilogii, která má velkou šanci na to, že se opravdu odehraje.




  

Je velká šance, že bude trilogie

„Trilogie? Už se o tom mluvilo i na tiskové konferenci. Myslím si, že je to nyní v rukách organizace. Já osobně jsem si myslel, že tento druhý zápas nebude tak vyhajpovaný a tak zajímavý. Slyšel jsem hlasy, které mluvily o tom, že to nikoho nezajímá, že Karlos prohrál s Pirátem a já ho zabiju a podobně, což se však nestalo. Za mě je teď trilogie ještě zajímavější. Lidi totiž nevědí, co by se stalo. Ví se, že Attilka dokáže zničit, ale i Karlos dokáže zničit. Je tu tedy velká otázka. Určitě si k tomu sednu s Palem a Ondrou a probereme to. Kdyby ta trilogie bola, tak maximálně do roka. Pak už by to podle mě byl nesmysl. Kdyby na to nedošlo, tak se nic neděje. Ale asi takhle,“ reagoval Attila Végh ve svém živém vysílání.

Zdá se tedy, že slovenský veterán je souboji hodně nakloněný i díky tomu, jakou reakci odveta vzbudila. Je jasné, že trilogie by ve všech ohledech byla ještě silnější. Co se týče organizace, ta jistě bude mít o bitvu zájem, jen je otázkou, kde a kdy by na ní došlo, protože Eden se prý každý rok opakovat nebude. Végh však chce souboj maximálně do roka, aby mohl nadále držet režim, což dává smysl a je to asi reálný plán, protože po delší době by už souboj znovu ztratil hodně síly a nebyl by pro fanoušky tak atraktivní.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *