Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To bychom nemuseli čekat dlouho! Pereira odhaluje, kdy a kde chce zápasit s Procházkou

To bychom nemuseli čekat dlouho! Pereira odhaluje, kdy a kde chce zápasit s Procházkou

Alex Pereira původně vyhlašoval, že pokud v hlavním zápase turnaje UFC 300 vyhraje rychle, což se také stalo, tak o dva týdny později nastoupí i na turnaji UFC 301, který se konal v Brazílii. Tento husarský kousek mu však překazil manažer, respektive zranění, se kterými nebylo vhodné jít do dalšího souboje. Pereira však avizoval, že si uvědomuje, že se čas jeho aktivní kariéry kvapem krátí, takže chce bojovat co nejčastěji, což je dobrá zpráva pro Jiřího Procházku. Zatím sice není nic potvrzené, ale Poatan přidal další střípek do skládačky.


 

Vémola reaguje na možnou trilogii s Kinclem a má pro rivala temnou předpověď

„Rád bych také oznámil, že jsem něco podepsal,“ potvrdil Jiří Procházka na turnaji OKTAGON 58 v reakci na OKTAGON podpis Macha Muradova, že má potvrzený další zápas. „Ještě si budeme muset počkat, protože moje organizace s tím trochu prodlí. Doufám, že pár dní už to budeme vědět a bude to venku. Jdeme pro to!“

Ondřej Novotný na to konto spekuloval, že by mohlo jít o turnaj UFC 303 jako náhrada za Conora McGregora, ale u toho to nakonec vypadá tak, že nastoupí. Jasně se tedy nabízí jiná blížící se akce, což nyní podpořil i Alex Pereira, který prozradil, ke by chtěl svůj titul obhajovat.




  

„Bylo by to fantastické, ještě víc teď, když cítím vřelost všech fanoušků, publika a dobrých lidí,“ odpověděl Pereira na otázku, zda by chtěl bojovat na kartě UFC 305 v Austálii, jejíž hlavní hvězdou bude pravděpodobně jeho dlouholetý soupeř Israel Adesanya. „Když si představím, že bych tady zápasil, tak mě to velmi těší. V Austrálii jsem potřetí. Byl jsem tu, když tu Anderson Silva bojoval (s Adesanyou v roce 2019), ale to jsem ještě nebyl takový, jaký jsem teď. Nebyl jsem známý. Teď se můžu vrátit, trénovat a pracovat, líbí se mi tu a získávám nové přátele a kontakty.“

Zdá se tedy, že máme další signál, že bychom se souboje Pereira vs Procházka 2 mohli skutečně dočkat 17.8. na turnaji UFC 305 v Perthu. Vlastně to dává smysl, protože pokud by byli na kartě Adesanya i Pereira, byť ne v souboji spolu, tak by to přitáhlo hodně dodatečné pozornosti.

UFC 305 dává dokonalý smysl, protože červencové UFC 304 už je plné a zářijové UFC 306 ve speciální hale Sphere by mělo nabídnout titulové obhajoby O´Malleyho, Topurii a Shevchenko. Právě na turnaj UFC 305 se navíc brzy bude spouštět prodej, takže je jasné, že musí dojít k potvrzení hlavních taháků. Vše tedy zatím skutečně ukazuje na polovinu srpna, tedy bychom na další zápas čekali „jen“ dva měsíce.




 

UFC 305 –  Startovka

Tom Nolan vs. Alex Reyes
Casey O’Neill vs. Tereza Bledá




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *