Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Srdcař Vlado Lengál má před sebou další hodně náročnou bitvu

Srdcař Vlado Lengál má před sebou další hodně náročnou bitvu

Vlado Lengál, který ovládá celou řadu bojových sportů, ve kterých se dokázal výrazně prosadit, se nám naposledy představil v rámci milionové pyramidy, kde hned v prvním kole změřil síly s možným favoritem na celkovou výhru Torresem. Lengál sice prohrál, ale předvedl hodně srdnatý výkon, za který ho fanoušci vyhlasovali jako lucky losera, což však nakonec Lengál nemohl přijmout, protože byl zraněný. Nyní už je však v pořádku a plném tréninku na další bitvu, která přijde v září.

Vémola reaguje na možnou trilogii s Kinclem a má pro rivala temnou předpověď

„Lengál a jeho armáda se chystají zbořit Brno! Talentovaný objev prokázal své velké bojové srdce, když odvážně čelil Torresovi v milionové pyramidě Tipsport Gamechanger a s přehledem pak vyhrál hlasování o Lucky Losers. Mistr ČR v boxu a kickboxu, mezinárodní champ WKF nebo evropský šampion WKU… Teď Vlado Lengál dělá mílové pokroky v MMA a chystá svůj návrat do pérové divize.

Sebevědomý anglický sympaťák se ale nezalekne ani Lengálovy armády. Osobitý Corey Fry si chce jít pro titul a nehodlá se při tom zrovna zdržovat. Úplně všechny profesionální výhry posbíral hned v 1. kole a vůbec první porážku kariéry udělil i rozjetému Ilbayovi. Zlomí teď srdce českým fanouškům a připíše si další výhru?“ potvrdila organizace OKTAGON MMA souboj Lengál vs Fry, který slibuje zajímavou podívanou.

Fry v rámci své OKTAGON premiéry dokázal vyzrát na kvalitního Ilbaye, tak uvidíme, jak se mu bude dařit s Lengálem, kterého požene kupředu i silná domácí kulisa.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *