Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Sivák se vrátí do akce na největším turnaji RFA! Fapšo se představí v MMA

Sivák se vrátí do akce na největším turnaji RFA! Fapšo se představí v MMA

Tisková zpráva RFA: Stejně jako loni si organizace Real Fight Arena dává v létě tříměsíční pauzu. Fanoušci RFA se mohou těšit na další galavečer 21. září, který se bude opět konat ve spolupráci s I Am Fighter. Měsíc poté RFA poprvé zavítá do Žiliny, kde jsou již nyní ohlášena velmi zvučná jména tamní bojové scény. Galavečer RFA 18 se uskuteční 19. října a vstupenky je možné zakoupit na Predpredaj.sk.


Karlos Benda upřímně vysvětluje, proč by spíš nekývl na nabídku od OKTAGONu

Ve všech váhových kategoriích bychom v České republice a na Slovensku těžko hledali lepšího bojovníka v postoji, než je Václav Sivák. Český Badboy je mezi profesionály stále neporažen a nic na tom nezměnily ani jeho výlety do Ruska a Polska, kde zářil v nejprestižnější evropské organizaci KSW. Nyní se Sivák opět vrací do RFA, kde ho čeká obhajoba titulu podle pravidel K1.

I když se mu v posledním zápase nepodařilo zvítězit, Gábor Boráros stále patří k nejvýraznějším postavám česko-slovenské MMA scény. Po velmi nepovedeném debutu v RFA proti Fredericu Komuenhu se pokusí tento neúspěch odčinit v Žilině, kde dostane šanci na reparát. Tu naposledy využil Sebastián Fapšo. Ten se dokázal vzchopit z tvrdého knockoutu a po krátké dvouměsíční pauze se vrátil na vítěznou vlnu. V zápase s Filipem Roubíčkem od začátku dominoval, což vyústilo v knockout hned v 1. kole. Tentokrát však Fapšo ve svém profesionálním debutu bude bojovat podle pravidel MMA.




Kromě Siváka, Borárose a Fapša je pro Žilinu ohlášeno několik známých jmen v čele s účastníky pyramidy EUROGOLD Martinem Prázdným a Adamem Jakubíkem. V Žilině se představí také Marek Kvasnica, Erik Tóth a poslední přemožitel Dominika Toporcera, David Martiník.

Organizace již zahájila prodej vstupenek a aktuálně si je můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu 14,90 €. Tato sleva na portálu Předprodej však potrvá pouze do konce června.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *