Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Prostě se mi líbilo, jak ničil ruské zápasníky!“ Kovboj Cerrone se podělil o zajímavý příběh

„Prostě se mi líbilo, jak ničil ruské zápasníky!“ Kovboj Cerrone se podělil o zajímavý příběh

Donald Cerrone se nedávno podělil o historku z doby, kdy trénoval s bývalým zápasníkem UFC Timem Kennedym v Jackson Wink MMA Academy, která se fanouškům příliš nezamlouvá. Kennedy je pozoruhodný tím, že je jedním z mála bojovníků, kteří mají vzácné vyznamenání a také sloužil v armádě Spojených států a zároveň byl aktivním profesionálním bojovníkem.


Ve videu sdíleném serverem MMA Mania na X začíná Cerrone svůj příběh slovy: „Na Timu Kennedym mám nejraději to, že je Američan jako jablečný koláč. Když jsme byli v Jackson Wink a přišel některý z ruských/muslimských bojovníků, ´starý´ Timmy si je vzal na starost, že ty chlápky prostě sundá, udusí a naprosto zničí.“

Cerrone popsal, jak Kennedy, který ve své kariéře v UFC zápasil ve střední váze, dominoval nad fyzicky zdatnějšími ruskými bojovníky a prozradil: „Usmíval se a prostě jim otíral obličej o zem, jako by dělal nějaké zlomyslné sračky… Prostě je ničil a mně se to líbilo.“

Cerrone také uvedl, že tréninky obvykle končily tím, že oba mluvili o tom, jak moc „nenávidí“ Rusy, a protože „Kovboj“ byl lehká váha, tak prý kvůli své hmotnosti nemohl dělat věci, které zkoušel Kennedy. Tato historka však vyvolala značný odpor ze strany fanoušků, kteří na video reagovali tím, že Cerronemu a Kennedymu vyčetli jejich „úspěchy“ a obvinili je, že „žárlí“ na dominanci, kterou ruští bojovníci v UFC předvedli. 

Jeden z fanoušků v reakci na jejich prohlášení připomněl Kennedyho a Kovbojovu kariéru v MMA, když uvedl, že ani jednomu z nich se nikdy nepodařilo dosáhnout takových úspěchů, jaké v oktagonu předvádějí zápasníci z Dagestánu. Fanoušci Kennedymu vyčetli také jeho „nenávist“ k Rusům, když poukázali na to, že svou „dominanci“ v gymu nedokázal přenést do oktagonu, protože nikdy nedržel titul UFC ve střední váze. 

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *