Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Gangster Veselý se po trapné prohře vysmál kritikům! Pochlubil se totiž mega výplatou

Gangster Veselý se po trapné prohře vysmál kritikům! Pochlubil se totiž mega výplatou




Jak už jsme vás před časem informovali, Tadeáš Veselý o víkendu vyrazil do Anglie, aby si dal další bizarní zápas, který bizarní skutečně byl. Skončil totiž velice rychle a znovu hodně sporně hned v první minutě. Navíc hrozí, že jsme přišli o jeho Clash odvetu s Faynem, na kterou by mělo dojít už příští víkend v Ostravě.


Veterán Jubox Pokorný reaguje na hodně přísnou prohru s rivalem Rockem

Soupeř vzal Veselého hned na začátku na zem, k čemuž využil hezký takedown, po kterém však začal Veselý signalizovat problém. Divoce soupeři plácal do zad, což zaskočilo i rozhodčího, který se radši ujišťoval, že jde o vzdávání a ne o zvláštní údery nebo snahu soupeře otravovat. Nakonec tedy opravdu došlo k ukončení souboje s tím, že si Veselý znovu stěžoval na rameno, jako tomu bylo i v souboji s Růžičkou, který bohužel skončil dříve, než by si mnozí přáli. Nyní tedy další zvláštní zranění a navíc je otázkou, zda 22.6. dojde na odvetu s Faynem, pokud je Veselý zraněný.

 




  

Veselý za svůj výkon samozřejmě čelí ostré kritice, protože zvláštních zranění už je nějak moc. Prasklá ledvina, vyhození rameno, údajná zástava srdce a znovu vyhozené rameno? To je pořádná porce smůly a nebo taktika, jak spekuloval Karlos Benda, který má za to, že Veselý zkrátka simuluje a chodí si do klece jen pro peníze. A to se mu evidentně vyplácí. „Vzkaz pro všechny, co mi píšou, že jsem prohrál. Jděte do pi*i… Já si jdu koupit pásek, protože 500k v kapse mi stahuje kalhoty,“ vysmál se Veselý kritice a prozradil, že si prý za zápas přišel na půl milionu. Těžko však říct, jestli je to pravda. Veselý je sice v ČR známý, ale na IG má „jen“ 63 000 sledujících, mezi kterými asi moc Angličanů nebude.




 

Turnaj ztratil jeden zápas

„Bohužel ani tento turnaj se neobejde bez zranění… Undertaker se bohužel při tréninku zranil a do zápasu proti Kutkou nebude moct nastoupit. Přejeme co nejrychlejší rekonvalescenci a fanoušci se nemusí bát, že přijdou o slovenskou KOBRU, protože už pracujeme na náhradním soupeři, kterého brzy představíme,“ oznámila organizace Clash of the Stars v pátek zranění, ale že se rovnou řeší náhrada, takže o kandidáta na slovenského prezidenta nepřijdeme.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)

 

Clash of the Stars 8: Startovka

Grznár vs Dynamo Križan – titulový souboj

Gelnarová vs Dostálová – OKTAGON UDG

Kocián vs Snejks

Mikulášek vs Sandro – první kolo box, druhé kolo kickbox, třetí kolo MMA

Charizan vs Nathan

Veselý vs Fayne 2 

Taxi Kár vs Benda

Juřička vs Samir

Podhorný vs Bayer – box v malých rukavicích

Kobra Kutka vs ?

Michálek vs Corleone & Bukys – tag team souboj, tedy zápasí jeden, ale může skrze plácnutí poslat do boje druhého

Lukeš vs Novby

Huhu vs Rybka




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *