Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Bývalý šampion Tyson Fury přebral Ochranka ho vyvedla a pak šel k zemi

VIDEO: Bývalý šampion Tyson Fury přebral Ochranka ho vyvedla a pak šel k zemi

Bývalý boxerský šampion Tyson Fury se dnes ocitl v titulcích novin, ale ne v souvislosti s boxem. Objevily se záběry, na nichž je Fury vyveden dvěma pracovníky ochranky z baru v Morecambe. Video, které se stalo virálním na sociálních sítích, zachycuje Furyho, jak se potácí a zjevně to přehnal s alkoholem.


https://www.mmashorties.cz/vemola-reaguje-na-moznou-trilogii-s-kinclem-a-ma-pro-rivala-temnou-predpoved/

Podle zpráv se 35letý boxer bavil s přáteli a fanoušky v baru Nowhere ve svém rodném městě Morecambe. Ochranka nakonec rozhodla, že je čas, aby Fury odešel, a zdůvodnila to jeho nadměrnou opilostí. Zdroj blízký Furymu zmínil, že „si dal moc alkoholu a také se necítil příliš dobře“. Tento incident přišel jen několik týdnů po Furyho první profesionální prohře s Ukrajincem Oleksandrem Usykem. I přes tento neúspěch Fury aktivoval klauzuli o odvetě a oba zápasníci se 21. prosince znovu utkají.

Furyho noční vystoupení vyvolalo smíšené reakce veřejnosti. DJ Scott Shearing, který byl svědkem Furyho dřívějšího opileckého vystoupení, se ho na sociálních sítích zastal. Shearing označil Furyho za legendu a zdůraznil, že navzdory své slávě a bohatství zůstává Fury při zemi a přístupný, často fanouškům vyhoví fotografiemi, podpisy a rozhovory.

Tyson Fury se v minulosti otevřeně vyjádřil o svých problémech s duševním zdravím. Po porážce Vladimira Klička v roce 2015 čelil Fury značným osobním problémům, které vedly k dvouleté přestávce v boxu. Během tohoto období značně přibral na váze, než se mu podařil pozoruhodný comeback. V roce 2021 Fury údajně přestal pít, aby se mohl soustředit na svou pohodu a rodinu, což vrhá světlo na tlaky, které s sebou přináší sláva a neustálá veřejná kontrola, jíž čelí.

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *