Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Velká naděje? Attila Végh prozrazuje, jak to má ohledně trilogie s Vémolou

Velká naděje? Attila Végh prozrazuje, jak to má ohledně trilogie s Vémolou

Mnozí tomu sice nevěřili, ale Karlos Vémola na turnaji OKTAGON 58, kde v hlavním zápase porazil Attilu Végha a srovnal tak sérii na 1:1, opravdu ukončil kariéru. Tedy částečně, protože právě rivalovi a vedení organizace předal své rukavice s tím, že pokud bude zájem o trilogii, tak do ní rád nastoupí. Odpovědnost tedy přehodil na rivala, na kterém nyní je, jak se k věci postaví. Nastoupí ještě přeci jen do dalšího zápasu, který by měl potenciál znovu trhat rekordy? Naděje evidentně rozhodně je.


A jéje! Nespokojená Lucie podala stížnost na OKTAGON a turnaj OKTAGON 58

„Trilogie? Už se o tom mluvilo i na tiskové konferenci. Myslím si, že je to nyní v rukách organizace. Já osobně jsem si myslel, že tento druhý zápas nebude tak vyhajpovaný a tak zajímavý. Slyšel jsem hlasy, které mluvily o tom, že to nikoho nezajímá, že Karlos prohrál s Pirátem a já ho zabiju a podobně, což se však nestalo. Za mě je teď trilogie ještě zajímavější. Lidi totiž nevědí, co by se stalo. Ví se, že Attilka dokáže zničit, ale i Karlos dokáže zničit. Je tu tedy velká otázka. Určitě si k tomu sednu s Palem a Ondrou a probereme to. Kdyby ta trilogie bola, tak maximálně do roka. Pak už by to podle mě byl nesmysl. Kdyby na to nedošlo, tak se nic neděje. Ale asi takhle,“ reagoval Attila Végh ve svém živém vysílání.

Zdá se tedy, že slovenský veterán je souboji hodně nakloněný i díky tomu, jakou reakci odveta vzbudila. Je jasné, že trilogie by ve všech ohledech byla ještě silnější. Co se týče organizace, ta jistě bude mít o bitvu zájem, jen je otázkou, kde a kdy by na ní došlo, protože Eden se prý každý rok opakovat nebude. Végh však chce souboj maximálně do roka, aby mohl nadále držet režim, což dává smysl a je to asi reálný plán, protože po delší době by už souboj znovu ztratil hodně síly a nebyl by pro fanoušky tak atraktivní.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *