Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vlasto Čepo se znovu ostře pustil do MMA fanoušků, ale není se čemu divit

Vlasto Čepo se znovu ostře pustil do MMA fanoušků, ale není se čemu divit

MMA u nás hlavně díky OKTAGONu a celosvětovému trendu obrovsky roste, což má samozřejmě svá pozitiva, ale i negativa. Cestu k našemu sportu si totiž najdou i méně znalí fanoušci, kteří však mají často potřebu se vyjádřit, kvůli čemuž pak vznikají hodně plamenné diskuze, které vznikly i kolem výsledku Odvety století Vémola vs Végh 2.


Tohle ne! Kozma ukázal šílenou zprávu, kterou dostal po tvrdé KO prohře s Drákulou

„Mentalita lidí. Attila před čtyřmi roky proti Vémolovi a lidé: Attila nemá šanci, Vémola ho sežere… Po zápase: Attilka je největší král, Vémola ať jde do starého železa, nemá tady co dělat. O tři a půl roku později, když šel Vémola s Pirátem, tak lidé: Pirát má dvě prohry, co tam chce dělat. Po zápase: Pirát je král a na Vémolu se pískalo, jako by to ani nebyl člověk.

Přijde Odveta století. Attila Vémolu zabije, co tam chce ten starý kok*t dělat. Měl by to zabalit, když ho vypnul i Pirát. Po zápase: Vémola je král, hala, ve které na něj někteří deset minut zpátky pískali (čest výjimkám) mu najednou fandí! Attila nemá v MMA co dělat, ať jde radši do reklamy, jsme to věděli. Že vám není hanba, když se ráno podíváte do zrcadla,“ rozjel se Vlasto Čepo, který je známý tím, že si nebere servítky.

Hezky však shrnul smutné MMA pravidlo, že bojovník je jen tak dobrý, jako jeho poslední zápas. Lidé mají totiž krátkou paměť a soudí jen podle posledních výkonů, což je často hodně smutné.




  

Fanoušci také spekulují, že byl zápas domluvený

„S Attilou nebylo jednoduché vůbec nic, ze všech sil jsem urval ten závěr, kdy jsem si to pod ním spojil a vytáhl to až nahoru. V prvním kole jsem se při takedownech trápil, protože to měl najeté. Celý kemp byl směřovaný na to, abych ho nehodil. Já se to snažil namíchat, abych ho zmátl, což mi celkem vycházelo. Pak jsem se dostal tam, kam jsem potřeboval,“ cituje Sport.cz Vémolu, který v prvním kole také hodně inkasoval, ale dokázal přes bomby jít a nakonec si prosadit svou.

To je i jeden z hlavních argumentů, že jsou řeči o nějaké domluvě naprosto liché a nesmyslné, „Tohle se úplně domluvit nedá, a pokud jsme si to natrénovali, tak jsme úplni mistři. Myslím si, že já i Attilka jsme moc ješitní na to, abychom si s kýmkoliv cokoliv domlouvali. Dostal jsem do hlavy takových ran, to samé Attila. A jak on řekl, oba jsme se tam šli v dobrém zabít. Jestli si někdo myslí, že jsme si to domluvili, tak je blázen.“




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *