Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Mega zápas na dohled? Muradov reaguje na možnou bitvu se šampionem Kinclem

Mega zápas na dohled? Muradov reaguje na možnou bitvu se šampionem Kinclem

Střední váha organizace OKTAGON MMA v poslední době nabírá neuvěřitelné obrátky. Ke jménům, jako je Kincl, Pirát, Engizek, Peňáz, Wawrzyniak, Čepo a Mazúch totiž přibyl i Makhmud Muradov, který se vrací do OKTAGONu poté, co skončil v UFC. Okamžitě se tedy mluví o možném souboji s Patrikem Kinclem, který už se v minulosti v rámci XFN dohodl, ale nakonec na něj nedošlo.


Tohle ne! Kozma ukázal šílenou zprávu, kterou dostal po tvrdé KO prohře s Drákulou

„KSW mi dala dobrou nabídku, dokonce finančně lepší než OKTAGON, ale rozhodl jsem se vrátit domů. Doma je doma. Když jsem teď viděl turnaj, na němž bylo 27 tisíc fanoušků, tak to byla naprostá pecka. Sám bych někdy chtěl na takovém galavečeru zápasit,“ rozpovídal se Muradov pro Sport.cz.

Jako UFC veterán a známé jméno domácí scény samozřejmě může hned pomýšlet na ty nejvyšší příčky a tedy i titul, který aktuálně drží Patrik Kincl. „Je mi jedno, s kým a kde budu zápasit. Až řekne OKTAGON, že pro mě mají zápas, tak do toho jdu. Jasně že chci pás, ale všechno má svůj čas. Nechci předbíhat ostatní kluky, kteří na to čekají. Já jsem ale připraven a musím říct, že s Patrikem máme nedokončenou práci, která v jiné organizaci nedopadla. Musíme dokončit něco, co jsme začali.“




  

Rázem tak máme znovu na stole duel Kincl vs Muradov, který slibuje sakra zajímavou podívanou. Otázkou je, kdy bychom se souboje mohli dočkat. Nabízí se totiž, že Kincl půjde ve Frankfurtu s Engizekem, takže by si mezitím mohl Mach dát zápas s někým z vrcholu divize, kde je aktuálně volný Pirát.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *