Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Jiří Procházka odhaluje hlavní ingredience života a potvrzuje další zápas

Jiří Procházka odhaluje hlavní ingredience života a potvrzuje další zápas

Turnaj OKTAGON 58 si v Edenu nenechal ujít ani bývalý UFC šampion polo-těžké váhy Jiří Procházka, kterého promotér Novotný krátce vyzpovídal, díky čemuž jsme se měli šanci dozvědět jednu skvělou novinu, který si však mnozí vyložili všelijak. BJP však nyní jasně vzkázal, co nás čeká.


Někteří fanoušci věří, že sobotní Terminátor by porazil i Procházku! Vémola hezky reaguje

„Rád bych také oznámil, že jsem něco podepsal,“ zmínil Jiří Procházka v reakci na OKTAGON podpis Macha Muradova, že také něco podepsal. „Ještě si budeme muset počkat, protože moje organizace s tím trochu prodlí. Doufám, že za pár dní už to budeme vědět a bude to venku. Jdeme pro to!“

Jiří je vázán mlčenlivostí, takže nemohl nic dalšího říct, ale předpokládalo se, že jde o další zápas, o kterém si hned promotér Novotný zaspekuloval. Nabídl totiž teorii, že Jiří na turnaji UFC 303, který nás čeká už za necelé tři týdny, nahradí Conora McGregora a utká se s Pereirou.




  

„Hezká spekulace. Je tam ještě více proměnných, jestli se to v Irsku probere,“ doplnil BJP

Následně však Jiří na svém FB profilu poslal další vzkaz, který jasně ukazuje, že se skutečně blíží oznámení další bitvy. Super víkend za námi, udělala se výborná práce. Hlavní ingredience: žít svůj život v plné síle, duchapřítomnost, růst každý den, tvrdě makat, naplňovat své poselství a být vděčný. Jedeme dál a já doufám, že budu moci za chvíli přinést nějaké novinky ohledně dalšího zápasu.“

Nejvíce se tak spekuluje o souboji Pereira vs Procházka 2, který by se mohl odehrát v srpnu na turnaji UFC 305 a nebo v září na turnaji UFC 306, což je však méně pravděpodobné, protože by mělo jít o hodně mexicky laděnou kartu. Více se snad dozvíme v blízké době, abychom se mohli začít pořádně těšit.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *