Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Ion McGregor/Conor Surdu? Drákula téměř dokonale napodobil hvězdného Ira

Ion McGregor/Conor Surdu? Drákula téměř dokonale napodobil hvězdného Ira

Součástí turnaje OKTAGON 58 byl i velký návrat Davida Kozmy, který se do klece vracel po tvrdém ukončení od Veličkoviće. Právě s ohledem na náročné bitvy si dal David pauzu, aby ulevil tělu a připravil se na další souboje. Ten v Edenu však bohužel skončil hned v prvním kole a bohužel dalším hodně tvrdým KO, které dalo vzpomenout na památný turnaj Aldo vs McGregor.


Tohle ne! Kozma ukázal šílenou zprávu, kterou dostal po tvrdé KO prohře s Drákulou

V první chvíli vlastně ani nebylo jasné, čím Surdu Davida trefil. Zdálo se, že mohlo jít o rychlý loket, ale zpomalené záběry následně ukázaly, že šlo o hbitou přední, která přesně našla cíl. Kozma šel k zemi, kde ještě inkasoval tvrdé kladivo, které dalo vzpomenout na souboj Aldo vs McGregor, ve kterém Conor trefil hák a poté přidal právě hodně podobné kladivo. Když se na situace podíváte u sebe, tak jsou si skutečně hodně podobné.

„Stejné, ale zároveň tak jiné,“ komentoval srovnání sám Suru, který má nyní před sebou titulový souboj s Gogoladzem, který dokázal překonat Apolla.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Surdu Ion (@surdumma)

 




  

Zatímco Surdu svému soupeři vyjádřil respekt a poděkoval za zápas, tak jeden z „fanoušků“ Davidovi naběhl do zpráv a začal plivat žluč, která o něm mnohé vypovídá. Možná by bylo dobré připomenout, že nikdo nikoho nenutí, aby sázel. A jsou to koneckonců sami bojovníci, na které prohra doléhá nejvíce, protože se jim nepodařilo zúročit náročnou přípravu, která představuje obrovské odříkání, které si mnozí neumí ani představit. Nehledě na zdravotní daň, kterou si vybírá trénink a podobně náročné zápasy. Nebuďte tedy jako Ondřej, který se Davidovi vyzvracel do zpráv, a naopak Kozmu podpořte. Zrovna David je totiž symbolem pokory a tvrdé dřiny, která se tentokrát tváří v tvář velké zkoušce nepřetavila ve výhru, ale není všem dnům konec.

 




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *