Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Světoznámý rozhodčí Marc Goddard si pochvaluje OKTAGON a turnaj OKTAGON 58

Světoznámý rozhodčí Marc Goddard si pochvaluje OKTAGON a turnaj OKTAGON 58

Součástí turnaje OKTAGON 58 byl i světoznámý a dle mnohých nejlepší rozhodčí na světě Marc Goddard, kterého už jsme mohli v organizaci vidět hned několikrát. Marc je samozřejmě zvyklý na ty největší UFC akce, ale i přesto na něj Eden evidentně udělal velký dojem. 


Vémola reaguje na možnou trilogii s Kinclem a má pro rivala temnou předpověď

„Neuvěřitelná noc v Praze v České republice na první OKTAGON MMA akci na fotbalovém stadionu. 28 000 fanoušků v úžasných kulisách, atmosféře a energii s hlavním zápasem, který přinesl VELKÝ zážitek. Byl to tak skvělý zážitek! Nemůžu se dočkat, až se vrátím,“ reagoval Goddard, který jistě vyhlíží turnaj OKTAGON 62, který nabídne ještě jednou tak velkou fanouškovskou kulisu.

Jeden moment však Marca přeci jen naštval. Byl to konec souboje Pokorný vs Rock, kdy Shem škrcení podržel přeci jen o něco déle, než bylo nutné, za což mu hned rozhodčí vyčinil. A zdá se, že nebude sám, protože své si k věci řekl i promotér Novotný, kterému se podobné chování vůbec nelíbilo, „Já jsem naštvaný, když se znovu neprojeví… Tohle budeme muset nějakým způsobem řešit. Rozhodčí Goddard ho na to jasně upozornil po zápase, když za ním kvůli tomu šel. Nemůžeš být hezký jen když se ti to zlíbí. Ta sportovnost je důležitá a toho Jardu podržel déle, než musel o zhruba 2 vteřiny. Určitě ho podržel déle, než musel. Nemyslím si, že to bylo nutné. Nedělá se to a je to jen další kaňka na tom, jak je to jinak skvělý zápasník,“ reagoval Ondřej Novotný pro kanál Willy Cao.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *