Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » První stovka má nového střelce! Mazúch doslova vystřelil ve světovém žebříčku

První stovka má nového střelce! Mazúch doslova vystřelil ve světovém žebříčku

O jeden z nejatraktivnějších zápasů celé zápasové karty turnaje OKTAGON 58 se postaral slovenský střelec Marek Mazúch, který svému soupeři nedal nejmenší šanci. Mazúch avizoval, že je na Zawadu naštvaný, protože ho chtěl obejít a dát si s Peňázem bitvu o titul, což se v souboji jasně ukázalo. Marek totiž hned od začátku zatlačil a poté rozjel svou kanonádu, která skončila drtivým KO, za které si právem odnesl bonus za výkon večera v hodnotě 5 000 euro.


Tohle ne! Kozma ukázal šílenou zprávu, kterou dostal po tvrdé KO prohře s Drákulou

S ohledem na to, jak Zawada ještě nedávno prohrával v PFL, se nabízelo, že cestou k úspěchu by mohl být tlak hned od samého začátku. UFC veterán má totiž poměrně pomalejší starty, čehož Mazúch dokonale využil. Hned totiž rozjel svou kanonádu a tvrdě trefoval. Zawada se však jen tak nevzdal a stále se snažil vracet, ale poté, co byl zahnaný na pletivo, inkasoval neuvěřitelné bomby a doslova zamrzl ve stoje, což byl neuvěřitelný moment.

Mazúch šel do zápasu jako 236. bojovník světového žebříčku střední váhy, což už však ani zdaleka neplatí. OKTAGON má totiž dalšího borce z první stovky. Marek totiž po drtivé výhře doslova vystřelil a nyní mu patří krásné 89. místo, takže je dokonce několik míst před 95. Engizekem, o kterém se mluví jako o možném dalším titulovém vyzyvateli pro Kincla.

Z OKTAGON střední váhy se relativně rychle stal nový welter, tedy se jedná o divizi, která je plná kvalitních borců a která nabízí skvělé zápasy. Uvidíme tedy, jaká bude Markova další cesta, ale tímto tempem může klidně začít pomýšlet na titulovou šanci.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *