Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Fanoušci už loučícího se Terminátora vidí v Clash of the Stars! Karlos Vémola reaguje

Fanoušci už loučícího se Terminátora vidí v Clash of the Stars! Karlos Vémola reaguje

To, jestli Karlos Vémola na turnaji OKTAGON 58 skutečně ukončí kariéru, se hodně pochybovalo, ale Terminátor po výhře nad rivalem Véghem opravdu sundal rukavice a věnoval je právě slovenskému veteránovi a vedení organizace s tím, že jediný možný zápas, který by si ještě dal, je završení trilogie. Jinak odchází do důchodu, v souvislosti se kterým mnozí fanoušci předpovídají, že by se Vémola mohl objevit v Clash of the Stars v nějakém celebrity souboji. Co na to český lev?


Tohle ne! Kozma ukázal šílenou zprávu, kterou dostal po tvrdé KO prohře s Drákulou

„Já nevím… Já ten Clash beru malinko jako srandu. Vím, že jsme si dělali srandu z Kotlárů, ale asi to není ten směr, kterým bych se chtěl ubírat. Jestli si myslíte, že Vémola přestal zápasit a začne dělal šaška v Clash, tak takhle to asi úplně nebude, i když si Le Syho a promotérů z Clash vážím.

Spíš se vydám nějakou společnou cestou s Ondrou Novotným. Nemáme to ještě přesně nastavené jak, ale myslím si, že OKTAGON roste do obrovských evropských rozměrů a já bych chtěl být u toho a chtěl bych něco tvořit s nimi.




  

Chci toho být součástí. Ondra by mě v tom týmu asi chtěl taky. Je to spíše o tom nastavení podmínek, co bych pro ně mohl dělat. Je to jen o tom, že si to teď musí sednout. Ondra si odpočine po náročném galavečeru, který měl, a domluvíme nějaké podmínky,“ reagoval Vémola ve svém živém vysílání na zvěsti, že zamíří do Clash of the Stars.

Promotér Novotný už potvrzoval, že by chtěl dále spolupracovat s Vémolou i Véghem, takže se jistě najde nějaké zajímavé místo. Oba borci totiž sportu nesmírně rozumí a navíc mají dar řeči, takže se ve žlutočerném kolosu rozhodně neztratí ani když nebudou mít na rukách rukavice.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *