Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Promotér Novotný přiznává, kdy měl na turnaji OKTAGON 58 slzy v očích

Promotér Novotný přiznává, kdy měl na turnaji OKTAGON 58 slzy v očích

Turnaj OKTAGON 58 nabídl celou řadu speciálních momentů, díky čemuž byl sám celý speciální a nezapomenutelný. Úvodní show, pocta pro veterány, hymna, četné ohňostroje a další a další momenty, o kterých se asi bude ještě hodně dlouho mluvit. Co však dojalo promotéra Novotného, který s týmem všechno vymýšlel a poté přiváděl k životu? 


A je to v háji! Se soubojem McGregor vs Chandler se můžeme rozloučit?

„Musím to zpracovat. Mám tady několik momentů. Poprvé jsme ukázaly Medu a strašně si to užila. To mi samozřejmě jako tátovi vyhrkly slzy do očí, když se viděla, smála se a byla Medou. Samozřejmě potom i to finále, když to z tebe spadne a všichni jsou spokojení. S Palem jsme si tam jako po hodně dlouhé době padli kolem krku a řekli jsme si nějaké věci, které si chlapci jednou za čas mohou říct. Pak jsme si i užili takovou party uvnitř oktagonu jako OKTAGON tým. To mám rád,“ přiznal promotér Novotný pro kanál Willy Cao, jaké momenty pro něj byly hodně silné.

Novotný v průběhu večera také skoro tak mimo řečí oznámil, že je na cestě další potomek, ale následně do nechtěl komentovat. Novotný má zatím dvě dcery, tak uvidíme, zda bude v linii případně pokračovat nebo by došlo na syna. Hlavní je, aby byl případný další člen rodiny zdravý.

Zajímavé je, že má za sebou OKTAGON nejlepší akci ve své historii, ale už v říjnu to bude mít šanci překonat. Dojde totiž na jednou takový turnaj, což není nutně záruka, že bude akce lepší, protože si musí i sednout zápasy a vše kolem, ale potenciál je samozřejmě obrovský a je jasné, že vedení nic nepodcení a že naopak bude čerpat z nově získaných zkušeností.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *