Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Shem Rock vysvětluje, proč Pokorného dál škrtil, i když rozhodčí už zápas ukončil

Shem Rock vysvětluje, proč Pokorného dál škrtil, i když rozhodčí už zápas ukončil

Vyhrocený souboj Rock vs Pokorný měl bohužel hodně kontroverzní a zbytečnou dohru. Rock totiž mohl jasně vyhrát a umlčet české publikum, ale místo toho nabídl jen další důvod, proč ho nenávidět. Pokorného totiž na konci zápasu držel ve škrcení dalších několik vteřin i přesto, že rozhodčí Goddard souboj ukončil a jasně signalizoval, aby už Rock soupeře pustil. Ten se však nedal a dál pokračoval ve škrcení, což vyústilo v to, že Pokorný zůstal hodně dlouho ležet na podlaze klece.


Tohle ne! Kozma ukázal šílenou zprávu, kterou dostal po tvrdé KO prohře s Drákulou

„Když jsem v kleci, tak jsem přepnutý. Bude vám to asi znít divně, ale pokud jste v kleci nikdy nebyli, tak to nedokážete pochopit. Když jsem totiž zavřený v té kleci, tak je to o tom, že já zabiju tebe a nebo ty mě. Pokud mi rozhodčí nedá jasný signál, že je konec, tak tě za žádnou cenu nepustím. Pokud bych dobíjel na zemi a soupeř byl v bezvědomí, tak ho stejně budu sypat dál. Budu v tom pokračovat, protože si představuju, že soupeř by na mém místě udělal to samé, pokud by k tomu dostal příležitost.

Je to zabij nebo buď zabit. Pokud mě rozhodčí nevyzve, abych skončil, tak nekončím a pokračuju. Takhle to prostě mám a takhle zápasím. Vždycky jsem to tak měl. Možná jsem to tam podržel o pár vteřin déle, což jsem neměl, ale prostě takový jsem. Jsem takhle nastavený. Doufám, že je v pořádku a vrátí se ke své rodině bez újmy. Když jsem však v zóně, tak takhle funguju. Je to tak, jak to je,“ vysvětlil Shem Rock pro MMA Shorties, jak to má vlastně nastavené.

Rock nakonec opravdu přiznal, že škrcení podržel déle, ale zdůvodňuje to tím, že byl pohlcen okamžikem. Rozhodně si tím však domácí fanoušky, navzdory skvělému výkonu, nenaklonil.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




1 komentář na “Shem Rock vysvětluje, proč Pokorného dál škrtil, i když rozhodčí už zápas ukončil”

  1. Pingback: "Ještě jsem nedoručil," avizuje Vémola splnění slibu, který dal před 6 lety! Podaří se?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *